Egy rendőrön lehet nemzeti jelkép tetoválás formájában ha nem látszik ki?
Szeretnék rendőr lenni, azonban van egy címeres magyar zászló a mellkasomra tetoválva.
Utánajártam már mindennek, kérdezősködtem is a tetoválás felől, azt mondták,hogy horogkereszt is lehet rám tetoválva ha nem látszik ki, azonban ezt nem veszem készpénznek mert ugye egy rendőr nem lehet elfogult sem, és sajnos a mai világban egy ilyen jellegű tetoválásra már azt mondják, hogy "Hö jobbikos fasiszta, biztos utálja a cigányokat" és nem is látszik ki, de orvosi vizsgálat is van, és ott látszani fog, és az ő hozzájárulásuk is kell ahhoz,hogy bekerüljek és ha ott nem tetszik valakinek... (soha nem vettem részt politikai rendezvényeken, a véleményem ugyan megvan, de ezeket sem hozom nyilvánosságra tehát csak a tetoválással tudnának megfogni, és oké,hogy ez Magyarország ,de azért sajnos szerintem ez lehet akadály.)
"orvosi vizsgálat is van, és ott látszani fog, és az ő hozzájárulásuk is kell ahhoz,hogy bekerüljek és ha ott nem tetszik valakinek"
Aha. És az orvosi szakvéleményben az lenne hogy azért rövidebb a jobb lába mert horogkeresztes tetoválása van. Ezen már én is elgondolkodtam, szerintem is életszerű. :D
Nem egy rendőrön van ilyen tetoválás.
Egyébként szerinted majd átnézik a testedet, hogy mi van rajtad:-)
Max az üzemorvos a kötelező vizsgálaton megnéz és kész. senki nem foglalkozna vele.
Hát úgy gondoltam,hogy összesúgnak,hogy "Te nézd, magyar zászló, tuti jobbikos, akkor elfogult lesz, nem jó, mondjuk azt,hogy rövidebb a bal lába és ezért nem alkalmas"
Míg ha nem lenne ott a tetoválás akkor azt mondaná,hogy megfelel.
De ez kissé összeesküvés elmélet csak azért mégis...a mai világban szerintem ezt nem nézik jó szemmel.
(egyébként a magyar zászlóról beszélek a horogkereszttől minden formában elhatárolódok, mivel van annyi történelemtudásom,hogy az "árja nép" mit gondolt rólunk és ez épp elég az elhatárolódáshoz részemről.)
A Mo- helyzet siralmasságát mutatja, hogy ezen egyáltalán elgondolkoztál. Szerinted egy dán srác mikor parázna azon hogy nem lehetne rendőr, ha dán zászló van mellére tetoválva? Szarrá hülyítettek bennünket az eémúlt 23 évben,
és egyeseknek ez már fel sem tűnik.
Teljesen élőhalott droidok lakják már ezt az országot.
(Nem rád gondoltam, kérdező)
Inkább csináltass még tetkót minthogy ezen aggódsz:)
plussz, szerntem mára a rendősrségben és katonsaságban rengeteg jobbik szimpatizáns van, minthogy ők szinte naponta szembesülneka a Mo-i helyzet tarthatatlanságával.
Szóval ilyenen ne aggódj.
"Hát úgy gondoltam,hogy összesúgnak,hogy "Te nézd, magyar zászló, tuti jobbikos, akkor elfogult lesz, nem jó, mondjuk azt,hogy rövidebb a bal lába és ezért nem alkalmas" "
Csak tudod egy orvos nem azt ír a kartonra amit hasraütés szerűen ő gondol. Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak akár a praxisába is kerülhet, akár még élete végéig is. Miért érné meg neki a semmiért ez? e mondjuk BKV ellenőr vagy, kirúgatnád magad azért, hogy valaki akit előtte sosem láttál jegy nélkül utazhasson? Roppant hihető élethelyzet, és azért egy orvosnál komolyabbak a következmények.
Amit egy ing elrejt az nem látható helyen van, és alkalmas.
Volt/van több kollégám is tetoválással. A magyar zászlóról pedig aki politikai nézetre következtet, ott valami gond van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!