Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a jelképe annak hogy...

Mi a jelképe annak hogy hiszek önmagamban?

Figyelt kérdés
Valaki meg tudja nekem mondani hogy - ha egyátalán van - akkor mi a jelképe annak, hogy Én csak saját magamban hiszek. Szeretnék egy ilyen nyakláncot, esetleg később tetoválást is :)

2012. máj. 31. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag, az önbizalom és annak feltetoválása/ illetve bármilyen jelképesítése a testen, enyhén hamis eredményt alkothat.
2012. máj. 31. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem, miért lenne hamis az eredmény?
2012. máj. 31. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert általában az önbizalom nem tetkókban, ékszerekben és egyéb külsőségekben nyilvánul meg.
2012. máj. 31. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Miket nem mondasz... hát persze hogy nem. És akkor mi van? Ha hiszek magamban ne vegyek semmi ilyen szimbólumú nyakláncot?? Istenem... Valami értelmes ember küldje már innen ezt a szerencsétlent, és válaszoljon légyszives, nagyon megköszönném :)
2012. máj. 31. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezek után még világosabb, hogy felesleges bármilyen jelkép- az önbizalmad egyenlő a nullával.
2012. máj. 31. 20:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez elég gyenge volt :D Sértődj meg, de idejössz belekötni egy egyszerű kérdésbe. Jellemzően tahó viselkedés. Az önbizalmamról meg nem tudsz semmit... Bármennyire azthiszed hogy tudsz... Ne áltasd magad. Szánalmas!
2012. máj. 31. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Bár tudodmit, az első válasz nem is belekötés volt. Csak egy negatív véleménynyílvánítás. A második hozzászólásod meg tök értelmetlen. Én meg felkaptam ezen a vizet, ennyi történt. Bocs ka kicsit szemét voltam, de hülye válaszokat nem szeretem...
2012. máj. 31. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Helló, az amerikai indiánok a bűzös borzot használtál jelképként erre, de nem hiszem, hogy ilyen medált találnál, vagy egyáltalán kedvedre való lenne.. Utánaolvastam: a mai totemállat szimbólumokat használók a sárkányt, oroszlánt, sast használják... Ha belegondolsz talán találó is lesz.

Tetoválásként szintén ezek lehetnének vagy harcos szimbólumok pl. kardok, pajzsok, fegyverek, a család címere (ami legtöbb embernek nincs).

Remélem segítettem.

2012. jún. 2. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél! :)
2012. jún. 3. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!