Rendőrtiszti főiskolán, felvételinél pl.2000m-es futásnál mennyi a normál idő amennyi alatt teljesíteni kellene?
Figyelt kérdés
Tudom hogy minden ember más, meg egyén függő ki mennyire fut gyorsan. De átlagba mennyi idő alatt kellene teljesíteni?
És persze minden érdekel ami a fizikai felvételivel kapcsolatos és hasznos lehet!
Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 22:10
11/15 anonim válasza:
nem szitkozódni kéne ,, b*zikám'' hanem végignézni azt a linket amit kaptál, ott van csak kicsit lejjebb hogy az adott feladatokra mennyi pontot kapsz...
pont nyomozónak való vagy, mindent ki fogsz deríteni...
12/15 A kérdező kommentje:
Nem vágod hogy a linket már megnéztem? Vagyis ugyan ezt az oldalt már láttam? Tudom mi van leírva oda. Csak úgy összességében nem éreztem hogy a kérdésemre lenne a válasz.
2009. nov. 30. 21:37
13/15 anonim válasza:
ILYEN EMBERT NEM FOGNAK FELVENNI
14/15 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem a mai rendőröket... Szerintem lazán esélye van bárkinek... Ismét bebizonyosodott hogy centire mérnek, nem észre... ;)
2011. márc. 17. 20:42
15/15 anonim válasza:
Ismét bebizonyosodott hogy centire mérnek
Csak nem törpe vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!