Rendőrtiszti főiskolán, felvételinél pl.2000m-es futásnál mennyi a normál idő amennyi alatt teljesíteni kellene?
Tudom hogy minden ember más, meg egyén függő ki mennyire fut gyorsan. De átlagba mennyi idő alatt kellene teljesíteni?
És persze minden érdekel ami a fizikai felvételivel kapcsolatos és hasznos lehet!
Előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy akarsz bejutni egy főiskolára, ha még arra sem vagy képes, hogy ilyen alapdolgoknak utánanézz.
Tessék: [link]
Nem lesz túl hasznos válasz, mert már nem emlékszem. :D
De ez inkább csak fejben dől el. Ha végigfutod normális tempóban, megállás nélkül akárhogy fáj (elég szar, mert nem egyenes pálya van, csomót mész felfelé is.) akkor meg kell legyen.
Hát... annyi idő alatt kellene teljesíteni, hogy meg legyen a minimális 60 pont. Sok függ a hozzáállástól is, ahogy előttem már írta valaki. Mikor harmadszorra futsz fel az emelkedőn, előfordulhat, hogy kedved lenne ott helyben megdögleni (pedig alapvetően nem tűnik soknak az a három kör). Na olyankor kell nem feladni, és mindent beleadni a célegyenesben.
Ami fontos a fizikaival kapcsolatban: készülni kell! Rendesen, rendszeresen. Legyen edzésterved, kar, has, láb. Ha rendesen felkészül valaki, nem okoz különösebb kihívást.
Jah, és ha felvettek, utána se állj le a sporttal, mert év közben is felmérik ezeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!