A következő jogeset megoldásában tudnának segíteni?
Egy pécsi lakos vezeti az autót, mellette a házastársa ül. Budapest területén megállítja őket két rendőrjárőr. Közlik a vezetővel, hogy a záróvonalat átlépve előzött.
Hogy folytatódik az eljárás, ha elismeri, és ha nem? (Esetleg a vonatkozó jogszabály-helyek?)
Azzonnal tagadni kellett volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nekik van igazuk azzonal kérni a szabálysértést rögzítő felvételt eredeti adathordózóján!!!!!!!!!!!
Ha van akkor jól megnézni ki lehet-e dumálni, ha nincs lehet bíróságra vinni, bizonyíték hiányában a vádlott nyer(persze ilyenkor a kocsiban űlök mind a keten nyilatkozzák, hogy tudomásuk megitélésük szerint nem történt szabálysértés) a rendőrbácsik ugyis mind azt mondják, hogy igen. Sok sikert!!!!
Az hogy dícső rendőreink mit tartanak bizonyítottnak vagy: ki nem sza***ja le?:).
-jónapot ön ezt és ezt követte el...
-nem így törtöént,
-de igen szabélysértés...
-nem így történt, felvétel van-e róla
-nincs de igy meg igy történt
-nem igy történt
-eljárást indít a ma***jom, de mivel egy harmadik személy dönt hála istennek és nincs felvétel, nem tud semmit csinálni. csak tagadni kell. Ezt mindenki vésse az eszébe........
Köszi az eddigi válaszokat.
Feljelentés csak akkor indul, ha elismerik, jól tudom?
17.50-esnek.
Ott a pont! Ha az első kettő törénik tényleg (szerencsére nem) akkor nekik szólok. Utolsónál nem. Férfi vagyok egyrészt, szégyelném, másrészt mérlegelés után ha sikerűl én intézkednék. Az életről meg ugy vélekedek ezügyben, hogy mindig nekem legyen jó>tehát ha nem akarok büntetést, vagy zsebbe kell fizetnem (ez manapság rika nálam), vagy tagadok. Ezzel magamrahargítom a rendőröket, de ez van. nem az én péntzemből fogják kifizetni a BKV-s pénzeket. Magyar demagógia bocs. a majmozásárt meg linkségért is bocs. Amúgy csipem a rendőröket 2 ismerösőm is az:) de van egy tah*ó réteg akit ha meglátok egyszerüem a zsigereimben érzem a provokálhatnékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!