Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezek után VAN MERSZED BLICCELNI?

Ezek után VAN MERSZED BLICCELNI?

Figyelt kérdés

BKV-KÖZTERÜLETVÉDELEM eljárása:

[link]

2013. okt. 3. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Remélem most is PÉLDÁT mutat majd a bíróság és azt a 2 idiótát lecsukja.

A közteresek helyében jól összevertem volna mindkettőt- csak sajnos nem tehetik-

2013. okt. 4. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
barom állat vagy
2013. okt. 5. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nem volt ezzel az eljárással, sőt, külön tiszteletem a köztereseknek azért, hogy nem voltak agresszívek a nővel szemben, nyugodtan használhatták volna a gumibotot és a gázsprayt. A videóban szereplő nő egyébként a TASZ-hoz ment az eset után védelemért, szóval jól nézzétek meg, ilyenek a balliberális szavazók.

A bliccelőket pedig nem értem, mióta Tarlós a főpolgármesterünk, nem emelkedett olyan drasztikusan a BKK jegy ára. Sőt, most legalább látni a rengeteg fejlesztést a tömegközlekedésben, jobb állapotúak a járművek, rengeteg új buszt szereztek be, fejlesztették az utastájékoztatást is és a felújítások is gyakoribbak lettek.

2013. okt. 5. 13:56
 14/16 ZETAS ***** válasza:

Jaj Magyarország! :)

Nem szoktam bliccelni

Ha látom, hogy egy bliccelőt elkapnak, de nem bántják, akkor nem védem meg, nem "tépem ki" a KF, "karmaiból.

DE, ha engem 3 ilyen láthatóságimellényes, tonfás, nyom0rék megpróbálna lefogni, biztos, hogy félholtra verném őket.

A zsírdisznónak, Ludmillának meg a kis pelyesállúnak 1-1 torkos, oszt jónapot!

Látszik, hogy ezeket az IQ-figthereket zéró felkészítéssel kiengedik a utcára. A zsírdisznó tudott egyáltalán beszélni. Kb: "nyugodjon le!, ne rugdosson" Ludmilla és Pelyhesállú meg csak álltak mint fsz a lakodalomban.

Ez a közterületfelügyelet, egy SZÁNALOM!

2013. okt. 6. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"tonfás, nyom0rék megpróbálna lefogni, biztos, hogy félholtra verném őket."

Aztán ülhetsz közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.

2013. okt. 6. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Hála istennek, hogy van internet, és igazi média, amely minden oldalról be tudja mutatni az eseményeket. Ha még mindig csak retek klub, meg tv2 lenne, ez a hír úgy vonulna be a köztudatba, hogy a szemét mocsok ellenőr megverte az utast, és ez személyesen az orbán viktor hibája. Szerencsére ezek az idők elmúltak, ezért sem tud újra választást nyerni a liberális baloldal. Nem tudják már hülyíteni a népet. Illetve tudják, de csak azokat akik fogékonyak rá. Talán megéljük, hogy nem a tanár, a rendőr, a kalaúz, a jegyellenőr, hanem MI MAGUNK leszünk felelősek a tetteinkért, és a hibáinkért. Jó úton haladunk efelé.
2013. okt. 7. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!