Ezek után VAN MERSZED BLICCELNI?
Remélem most is PÉLDÁT mutat majd a bíróság és azt a 2 idiótát lecsukja.
A közteresek helyében jól összevertem volna mindkettőt- csak sajnos nem tehetik-
Semmi probléma nem volt ezzel az eljárással, sőt, külön tiszteletem a köztereseknek azért, hogy nem voltak agresszívek a nővel szemben, nyugodtan használhatták volna a gumibotot és a gázsprayt. A videóban szereplő nő egyébként a TASZ-hoz ment az eset után védelemért, szóval jól nézzétek meg, ilyenek a balliberális szavazók.
A bliccelőket pedig nem értem, mióta Tarlós a főpolgármesterünk, nem emelkedett olyan drasztikusan a BKK jegy ára. Sőt, most legalább látni a rengeteg fejlesztést a tömegközlekedésben, jobb állapotúak a járművek, rengeteg új buszt szereztek be, fejlesztették az utastájékoztatást is és a felújítások is gyakoribbak lettek.
Jaj Magyarország! :)
Nem szoktam bliccelni
Ha látom, hogy egy bliccelőt elkapnak, de nem bántják, akkor nem védem meg, nem "tépem ki" a KF, "karmaiból.
DE, ha engem 3 ilyen láthatóságimellényes, tonfás, nyom0rék megpróbálna lefogni, biztos, hogy félholtra verném őket.
A zsírdisznónak, Ludmillának meg a kis pelyesállúnak 1-1 torkos, oszt jónapot!
Látszik, hogy ezeket az IQ-figthereket zéró felkészítéssel kiengedik a utcára. A zsírdisznó tudott egyáltalán beszélni. Kb: "nyugodjon le!, ne rugdosson" Ludmilla és Pelyhesállú meg csak álltak mint fsz a lakodalomban.
Ez a közterületfelügyelet, egy SZÁNALOM!
"tonfás, nyom0rék megpróbálna lefogni, biztos, hogy félholtra verném őket."
Aztán ülhetsz közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!