IC vonaton 1megállót érdemes bliccelni?
hogy csináljam ?
.15 perc az út
Utolsó, bocs, de ez hülyeség, hogy a kaller sem tud bemenni a vécére, van nála kulcs, amivel minden vécét ki tud nyitni, ha akar, én is buktam már le így IC-n.
De amúgy 15 perc az semmi, csináld úgy, hogy nézd meg fölszállás előtt hol a kaller, aztán tőle jó messzi vécébe bújj és lehetőleg NE zárd be a wc ajtót, mert akkor a kaller nagy valószínűséggel rád nyit, inkább hagyd nyitva és nyomd aztán ha valaki jön NE szólj egy szót se, akkor azt hiszik, hogy rossz és keresnek másikat, ha szólsz akkor meg várnak, hogy gyere már ki..
Vagy csinálhatod úgy is, hogy beülsz simán az IC-be és reménykedsz, hogy a kaller nem ér oda, vagy nem vesz ki, hogy téged még nem látott. De ez csak akkor jó, ha nem az IC indulási állomásától akarsz bliccelni, mert akkor alapból mindenkit lekezel.
Majd írd le mi volt, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!