Iskolarendőrségre van szükség mert egykét viszketeg tini felteszi internetre a megrendezett látszatbunyóit? A Belügyminiszter tényleg ekkora pali?
Linket kaphatnék?
Egyébként rengeteg iskolákba megy erőszak és drogok a szünetben, terrorizálás, "igazi" verekedés... sokszor még a tanárok is félnek a diákoktól az olyan iskolákban ahova inkább c... származású "tanulók" járnak...
úgyhogy akármiről is van szó, én támogatom...
Ma esti TV 2 Híradóban volt róla szó, ahol tizenéves gyerekek, mint "csip-csip-csóka vak varjúcska" szinten csapkodták egymást...
erre a riporter: Jól látszik, hogy teljes erővel ütik....
Nem az alapötlettel van baj, hanem mert megint el fogja szúrni a kormány. (Ahogy a közmunka is jó ötlet lenne alapvetően, csak a megvalósítás, ugye.)
A gyerekek úgyse a suliban, hanem suli után verik meg egymást. Megvárják a sarkon az áldozatot.
Ráadásul valószínűleg az esetek 90%-ban a "rend éber őrei" cseszegetni fogják az amúgy normális diákokat.
Borsod,Heves és Szabolcs megye össze iskolájába kötelezővé tenném, nem pedig eldöntendő lenne,hogy kell e zsaru az iskolába.
Bár a cigányok úgysem járnak iskolába, úgyhogy...ahogy leírták minden sarokra kéne egy rendőr.
Bocsánat az előző kicsit OFF-os lett. Elfelejtem, hogy ez nem fórum.
A válasz: Nem azért kell iskolarendőr, mert "csip-csip csóka" megy az osztályokban, hanem mert ha a tanár szóvá teszi, ő is kaphat egyet.
Itt tartunk.
Különben ezek a "látszatbunyók" a tréfák azon csoportjába tartoznak, ahol valamiért csak az egyik fél nevet.
Iskolarendőrségre azért van szükség, mert többek között lepofozzák a tanárt. Én gimimben minden második hétre jutott legalább 1 komolyabb verekedés diákok között, ami nem megjátszott, ereszd el a hajamat civódás volt.
Vagy, hogy más példával jöjjek. Folyosón egyik vagány csávó lóbálta a répát a csajoknak. Tanárnénik meg elvörösödve idétlenkedtek vele, lett belőle egy igazgatói, semmi más.
Csütörtökönként reggel random szondázás volt a bejáratnál, mert szerdán volt a diszkó és hulla-mata részegen jelent meg több tucat diák, néha még én is :)
Nem rossz ötlet ez, hogy rendőrökkel nyomják tele a nagy gimiket, sok ott a zűr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!