Miért van az, hogy a rendőrök sose ott vannak ahol szükség lenne rájuk?
Észrevettem már, hogy a balhésabb helyeken sose járőröznek.
Például van egy tér, ahol egy banda folyamatosan megfélemlíti a járókelőket. Elveszik a pénzüket, kajájukat, vagy rosszabb esetben elpáholják őket. Azonban egy db rendőrt se szoktam arrafelé látni, pedig szükség lenne rájuk.
Vagy amikor estefelé a fiatalok kiülnek az utcára, ordibálnak, osztják az észt, szívnak mindent össze-vissza, ott sincs egy rendőrautó se.
Bezzeg a nyugis környékeken ahol csak nagyon ritkán van balhé egy nap vagy 10 rendőrautót látni.
Nyilván azért van rend ott, ahol a rendőr ott van, mert őrzik a rendet. Ahol nincsenek ott, hogy őrizzék, ott meg nincs rend. Ez is azt bizonyítja, hogy végzik a dolgukat.
Jó, hogy itt így leírod a problémát. De felhívtad már akár egyszeris a rendőrséget, hogy ott nálatok balhés hely van és jó lenne, ha sűrűbben járőröznének arrafelé, vagy ezt neki a kisujjából kéne előszednie?
Felhívtam már őket, mikor erőszakosabbak voltak velem/velünk. Akkor azt mondták, hogy kiküldenek egy járőrkocsit, de akkor már mindegy volt.
Amúgy a rendőr egyből tudta, hogy kikről van szó, szóval nem én voltam az első és az utolsó se, aki bejelentést tett.
Mégiscsak emberek, nem lehetnek ott mindenhol... Jó is lenne ha annyi járőr lenne.
pl.: 80ezres városban kihívtuk éjjel a rendőröket, mert bekapcsolt egy szomszéd riasztója. Gyorsan ott voltak, rendesek voltak, de mikor kértük h néha járőrözzenek a környéken, azt mondták szívesen megtennék, de összesen 2(!) járőrkocsijuk van a városra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!