Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van az, hogy a rendőrök...

Miért van az, hogy a rendőrök sose ott vannak ahol szükség lenne rájuk?

Figyelt kérdés

Észrevettem már, hogy a balhésabb helyeken sose járőröznek.

Például van egy tér, ahol egy banda folyamatosan megfélemlíti a járókelőket. Elveszik a pénzüket, kajájukat, vagy rosszabb esetben elpáholják őket. Azonban egy db rendőrt se szoktam arrafelé látni, pedig szükség lenne rájuk.

Vagy amikor estefelé a fiatalok kiülnek az utcára, ordibálnak, osztják az észt, szívnak mindent össze-vissza, ott sincs egy rendőrautó se.

Bezzeg a nyugis környékeken ahol csak nagyon ritkán van balhé egy nap vagy 10 rendőrautót látni.

2010. nov. 17. 09:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván azért van rend ott, ahol a rendőr ott van, mert őrzik a rendet. Ahol nincsenek ott, hogy őrizzék, ott meg nincs rend. Ez is azt bizonyítja, hogy végzik a dolgukat.

Jó, hogy itt így leírod a problémát. De felhívtad már akár egyszeris a rendőrséget, hogy ott nálatok balhés hely van és jó lenne, ha sűrűbben járőröznének arrafelé, vagy ezt neki a kisujjából kéne előszednie?

2010. nov. 17. 10:12
 2/16 A kérdező kommentje:

Felhívtam már őket, mikor erőszakosabbak voltak velem/velünk. Akkor azt mondták, hogy kiküldenek egy járőrkocsit, de akkor már mindegy volt.

Amúgy a rendőr egyből tudta, hogy kikről van szó, szóval nem én voltam az első és az utolsó se, aki bejelentést tett.

2010. nov. 17. 10:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
azért az igazsághozt tartozik az is, h én magam is tudok olyan városrészt, ahova bizony rendőr be nem meri tenni a lábát, és ha valami nagy cirkusz van, akkor esetleg minimum 3 autóval, 9-10 emberrel oda mernek menni (talán) ... ennyit erről
2010. nov. 17. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mégiscsak emberek, nem lehetnek ott mindenhol... Jó is lenne ha annyi járőr lenne.

pl.: 80ezres városban kihívtuk éjjel a rendőröket, mert bekapcsolt egy szomszéd riasztója. Gyorsan ott voltak, rendesek voltak, de mikor kértük h néha járőrözzenek a környéken, azt mondták szívesen megtennék, de összesen 2(!) járőrkocsijuk van a városra.

2010. nov. 17. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség, ne haragudj, ugyanis egy 80 ezres városra 6-8 járőrkocsi van beosztva 24 órában ...
2010. nov. 17. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekünk ezt mondták... én is csodálkoztam, de talán úgy értették hogy 2 rendes rendőrkocsi, a többi meg ilyen civilnek álcázott. Bár nem tudom, hogy az akkor miért ne lenne alkalmas járőrözésre
2010. nov. 17. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
68%-os szerintem az csak kifogás volt.
2010. nov. 17. 11:14
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
lehetséges:) de ha túlzás is volt, az biztos igaz, hogy arra nincs elég járór hogy egy város minden pontjára jusson.
2010. nov. 17. 11:31
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Mert a gettókba ők se mernek bemenni.
2010. nov. 17. 11:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Így van.PL rendőr ismim mondta,hogy a 8.ker.zűrős részeibe be sem mennek,mert nincs eszközük,felhatalmazásuk,hogy megvédjék magokat.És ők is emberek-családdal.
2010. nov. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!