Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A magyar bevásárlóközpontok...

A magyar bevásárlóközpontok foglalkoznak azzal, hogy megakadályozzák a parkolóikban álló kocsik ellopását?

Figyelt kérdés
Egy hatalmas olasz bevásárlóközpontban láttam, hogy a biztonsági szolgálat járműve és személyzete állandóan a parkolóban cirkált, és ellenőrizte, hogy rendben van-e minden. Magyarországon ilyet sehol, soha nem láttam, bár az biztató jel, hogy amikor egy Tesco-parkolóban megszólalt a kocsim riasztója (én pont akkor érkeztem, és valószínűleg azért szólalt meg, mert a mellettem parkoló autóhoz érkező bunkó emberek rádőltek, nekitámaszkodtak), fél percen belül ott is megjelent egy biztonsági ember.

2013. aug. 11. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemigen...
2013. aug. 11. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Jogi szempontból nem foglalkoznak. Azaz nem vállalnak felelősséget. De a gyakorlatban érdekük, hogy ne nagyon legyen ilyen. Ezért megéri nekik egy két embert tartani ilyen célra.
2013. aug. 11. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a lopás miatt van.

Inkább a feltörés.

Nálunk Borsodban tavaly 27 autót vittek el, szal nem igazán tartok attól, h ellopják a kocsit.

Főleg, h a 99%-ot alkatrésznek lopják, ami azt jelenti, h nem spontán a balhé, hanem kifigyelik majd a lopást követő x órában már bontják is, mert. a műhelyben már várják a tokvajt a géppel.

2013. aug. 11. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Figyelik mert érdekük hogy ott ne lopjanak kocsit.
2013. aug. 11. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Jogilag felelősséget nem vállalnak, de azért igen, igyekeznek odafigyelni. Mindig vannak kamerák, amik a parkolóra néznek, és biztonsági őrök is szoktak lenni.
2013. aug. 11. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:
A 3. nagyon hasznos volt...
2013. aug. 11. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért foglalkoznának? Az ő autójuk?
2013. aug. 11. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Én már többször tapasztaltam, hogy vagy kocsiból figyelték a biztonsági őrök a parkolót vagy gyalogosan. Az egyik alkalommal figyeltek egy "családot" aki nagyon cirkált a kocsik között és lesett befelé az ablakokon. Amikor kicsit közelebb mentek az egyikhez, azonnal ott termett a biztonsági őr és elzavarta őket. Ahogyan válaszoltak neki, meg felháborodottan vitatkoztak, egyből hallatszott, hogy már nem először zavarják el őket onnan.

Mivel ezek őrizetlen parkolók, nem vigyázhatnak minden autóra, de a bevásárlóközpont érdeke is az, hogy amit lehet azt megtegye.

2013. aug. 11. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

"A 3. nagyon hasznos volt..."

Na csak nem rontottam el a napodat?

Gondolom már fel voltál készülve, h egy jót anyázhatsz, amihez mások is csatlakoznak, de hát nem:)

Tetszik vagy sem, Magyarországon jobb a közbiztonság ilyen szempontból!

2013. aug. 11. 20:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam felkészülve...
2013. aug. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!