Miért félnek a magyarok a rendőröktől, határőröktől, ellenőröktől?
Erről eszembe jut egy vicc.
Megy az autós 120-al , 90-es korlátozásnál.
Hirtelen feltűnik mögötte egy rendőrautó és megállítja.
A rendőr megkérdező az autóst:Uram, hát nem látta a 90-es táblát.
Az autós így válaszol:De láttam ,magát viszont nem láttam.
*A rendőr megkérdezi az autóst:Uram, hát nem látta a 90-es táblát?
Az autós így válaszol:De láttam ,magát viszont nem láttam.
Én éltem pár helyen külföldön, és Magyarországon kívül sehol nem féltem a rendőröktől, mert azok szolgáltak és védtek. Még olyan elmaradott helyeken is, mint Jordánia. Itthon félek, mert arra mennek, hogy megtalálják a hibát és belémkössenek.
Mert ezeknek itt egyszerűbb nőket cseszegetni, amiért fel van bontva az eü dobozuk, mint egy sarokkal odébb agonizáló narkósoktól megkérdezni, hogy mit csinálnak ott.
A rendőrség mellé felsorakozhatnak a különféle gyűlölt hatóságok is szép számmal, az állam számára az állampolgár csak a bírság alanyaként jön szóba. Még a kiba. önkormányzatom is valami előirányzott bírságbevételről ír a költségvetésében.
A szomorú lényeg, hogy a kormány minden minisztérium számára meghatározza, mennyi bírságot kell termelniük.
"Én éltem pár helyen külföldön, és Magyarországon kívül sehol nem féltem a rendőröktől, mert azok szolgáltak és védtek. "
Igen, mert Magyarországon kívül mindenhol jobb az egész világuniverzmmindenségben!!! Külföldön a rendőr csak azért állít meg hogy elbúgjon mély baritonján egy francia sanzont, majd összeesik és halihó! Övé a leghabosabb bögre kakaó!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!