Lehetek rendőr, ha nem bírom a vért?
Figyelt kérdés
Még van 3 évem az érettségiig, de eldöntöttem, hogy rendőr szeretnék lenni. Próbálom leküzdeni a félelmem a vértől és még van is rá időm, de eddig nem nagyon sikerült.2013. jún. 13. 18:42
21/31 anonim válasza:
Te 20. honnan veszed ezt a marhaságot?
Barát útján indítanak évfolyamot az RSZKI-ban? :D
Megmagyarázhatnád a létszámstopot is, te biztosan értesz hozzá, mikor az összes RSZKI felvételt hirdetett idén, és többszörös túljelentkezés van.
22/31 anonim válasza:
Egy átlag rendōr , akkor lát vért, ha megvágja az ujját.
23/31 anonim válasza:
"Egy átlag rendōr , akkor lát vért, ha megvágja az ujját."
Nagyon vicces, de a valóságban, minden hónapban látok legalább egyszer.
24/31 anonim válasza:
Ki is derül a kommentedbōl a szakmád...
25/31 anonim válasza:
ez olyan mintha valaki azt kérdezné hogy lehetne e kutyaidomár, ugy hogy retteg a kutyáktól-.-
26/31 anonim válasza:
Egy rendōr, aki egy útkersztezōdésben áll, vagy igazoltata az utakon, az hol lát vért?
27/31 anonim válasza:
János83, te komolyan azt hiszed, hogy egy rendőrnek abból áll a napja, hogy igazoltat, és semmi mást nem kell csinálnia? Elég együgyű lehetsz akkor.
28/31 ZETAS válasza:
29/31 ZETAS válasza:
+ javítsanak ki -a már rendőrök-, hogy még, ha boncoláson nem is, de balesetnél készült felvételekből összeállított diavetítésen részt kell venniük a leendő rendőröknek.
Azokon a képeken pedig bőven van dirib-darabos, szénné égett hula és halott csecsemő stb.
30/31 anonim válasza:
Amikor én szereltem fel, részt kellett venni végig legalább 1 boncoláson. Most nem tudom, hogyan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!