Lehetek rendőr, ha nem bírom a vért?
"Majd amikor kimész helyszínelni és látod hogy a balesetben leszakadt a fickó feje azt hogy fogod bírni?"
Azt nehezen birjak ki masok is. Mindesetre fogsz hallottat latni a kikepzesed soran, szinte biztos vagyok benne. Egyik ismerosöm önkentes tuzolto, es nekik kellett hullat latniuk, mielott a kikepzes vegere ertek, hogy ne eles helyzetben legyen az elso alkalom.
Szerintem próbálkozz megbarátkozni vele disznóvágásoknál vagy egyéb használat vágásoknál. Előbb-utóbb meglehet vele barátkozni.
Én gyerekkoromba disznóvágásoknál egész nap a szobában voltam, mostanra még a disznót is nyugodtan leszúrom.
elég sok halottat fogsz látni valószínüleg. mert balesethez biztosítani lehet neked kell kimenni, azok meg sokszor csúnyák. pl vonatgázolás, autóbaleset, öngyilkosság, gyilkosság...
múltkor kicsit beszélgettem erről egy rendőrrel, azt mondja a sima hulla egy dolog, a gyerek holttestet viszont nehezen lehet feldolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!