Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek rendőr, ha nem bírom...

Lehetek rendőr, ha nem bírom a vért?

Figyelt kérdés
Még van 3 évem az érettségiig, de eldöntöttem, hogy rendőr szeretnék lenni. Próbálom leküzdeni a félelmem a vértől és még van is rá időm, de eddig nem nagyon sikerült.

2013. jún. 13. 18:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
4%
Nem kell izgulni, másokét kell majd kiontani
2013. jún. 13. 18:44
 2/31 anonim ***** válasza:
45%
Majd amikor kimész helyszínelni és látod hogy a balesetben leszakadt a fickó feje azt hogy fogod bírni?
2013. jún. 13. 18:47
 3/31 anonim ***** válasza:
70%

"Majd amikor kimész helyszínelni és látod hogy a balesetben leszakadt a fickó feje azt hogy fogod bírni?"

Azt nehezen birjak ki masok is. Mindesetre fogsz hallottat latni a kikepzesed soran, szinte biztos vagyok benne. Egyik ismerosöm önkentes tuzolto, es nekik kellett hullat latniuk, mielott a kikepzes vegere ertek, hogy ne eles helyzetben legyen az elso alkalom.

2013. jún. 13. 18:55
 4/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell pánikolni én is azt hittem hogy irtózok a vértől aztán a boncasztal mellett mégsem ájultam el... Nyilván értelmes ember nem rajong érte de ki kell bírni.
2013. jún. 13. 18:56
 5/31 A kérdező kommentje:
Hát én ájultam már el vértől, de mindenképpen rendőr szeretnék lenni. Mivel tudnám hozzászoktatni magam hozzá?
2013. jún. 13. 19:00
 6/31 rémuralom ***** válasza:
51%
Vérrel, mi mással? Esetleg művérrel próbálkozhatsz.
2013. jún. 13. 19:06
 7/31 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehetsz.
2013. jún. 13. 19:52
 8/31 anonim ***** válasza:
63%
Keress nyári munkát vágóhídon.
2013. jún. 13. 19:54
 9/31 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem próbálkozz megbarátkozni vele disznóvágásoknál vagy egyéb használat vágásoknál. Előbb-utóbb meglehet vele barátkozni.

Én gyerekkoromba disznóvágásoknál egész nap a szobában voltam, mostanra még a disznót is nyugodtan leszúrom.

2013. jún. 13. 20:27
 10/31 anonim ***** válasza:
70%

elég sok halottat fogsz látni valószínüleg. mert balesethez biztosítani lehet neked kell kimenni, azok meg sokszor csúnyák. pl vonatgázolás, autóbaleset, öngyilkosság, gyilkosság...

múltkor kicsit beszélgettem erről egy rendőrrel, azt mondja a sima hulla egy dolog, a gyerek holttestet viszont nehezen lehet feldolgozni...

2013. jún. 13. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!