Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mik számítanak kényszerítő...

Mik számítanak kényszerítő eszköznek amit a magyar rendőr használhat?

Figyelt kérdés
A bilincs pl. azt tudom. Egyéb?

2013. jún. 9. 06:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2013. jún. 9. 07:13
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
És van a nem egészen hivatalos,a megszorongatás. Meg fenyegetik,hogy sokat kaphat valamiért,ha nem köpi-be a másikat,vagy elmondanak valamit róla valakinek.Pl:hogy homokos.
2013. jún. 9. 07:21
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es Köszönöm!

2-es Ezt részleteznéd mire akarsz kilyukadni? Mert amiket mondasz, azok kimerítik a bűncselekmény fogalmát, nem? Egyébként ezt a beköpős dolgot hülyeségnek tartom, gondolom a legális módja a vádalku lenne.

2013. jún. 9. 07:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért mert te hülyeségnek tartod azért még valós!A múlt héten tapasztaltam,egy köcs..alkeszt megszorongattak és engem köpött be. De persze semmit nem találtak!! Hivatalosan vádalku,de van nem hivatalos része is. Lakossági bejelentésnek mondják,(álcázzák)és nem lehet lenyomozni az informátort hivatalból.
2013. jún. 9. 07:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt nem állítottam, hogy nem valós. Azért mondtam, hogy hülyeség, mert hülye lennék köpni, ha nem írunk alá semmit, semmi sem garantálja, hogy tartják a szavukat. A "sokat kaphat valamiért" esetről már hallottam, de ez az "elmondjuk valakinek hogy..." ebben nem igazán látok realitást. Főleg a kivitelezésben. De ha van is, akkor még mindig letudom tagadni.
2013. jún. 9. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már beültették a bogarat az (ellenséged) fülébe,akkor hiába a tagadás. PL:a munkahelyi vezetőnek viselt dolgaidról ügyeidről. Rövid időn belül"Sajnáljuk de az állásod megszüntetjük"tovább sok sikert. Na akkor mit tagadtál?
2013. jún. 9. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem bevittek egy pszichiátriára és elmeorvos hallgatott meg, majd kifizettették velem a vizsgálatot. Baján történt. És a Bácsalmási rendőrök vittetek be egy rohammentővel. Nem érte meg.
2013. jún. 9. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van nyomra vezetői díj,2M,te ezt megkapod: akkor a markukban vagy. Ha nem szállítasz infót,akkor elkottyantjuk véletlenül, mert épp a jövő hónapban szabadul 8-év után,tudod nem épp törvény tisztelő. Na ott annak mit tagadnál? szerintem az a 2M orvosra költenéd. Élet szerű?? De undorító zsaru fogás és van ilyen.
2013. jún. 9. 15:17
 9/9 sni ***** válasza:
bilincs, gumibot, gázspray, szolgálati kutya, útzár, lőfegyver
2013. jún. 10. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!