Magyarországon vannak rasszista rendőrök?
Tegnap az egyik ismerősöm barátja vitt haza minket autóval aki rendőrként dolgozik és a hazafelé vezető úton több olyan falun is áthaladtunk ahol főként romák laknak és ahogy álltak kint az utcán folyamatosan szidta őket mindegyikre tett valami megjegyzést, egy skinhead is megirigyelte volna a jelzőit...mikor cigizett a lehúzott ablakon még ki is kiabált nekik.
Ők is emberek persze, és nyilvánvaló,hogy ők sem szeretnek mindenkit de elég nyíltan szidalmazta őket, főleg,hogy engem nem is ismert, azt sem tudta kivagyok, és ha még baráti körben szidalmaz egy csoportot az elmegy, de idegen előtt is?!
A rendőrök csak akkor tudnak feszíteni,ha szolgálati ruhában mennek az utcán-hú én rendőr vagyok-.
Amúgy köztük vannak a legnagyobb bűnözők.
Ezt is tudják az emberek.
A rendőrök utálják a cigányokat ,de nem tudnak fellépni ellenük rendesen mert mindenféle hülye jogszabály korlátozza őket ha ezeket megszegik az az állásukba kerülhet.
Szerinted nem vernék szét a cigányokat?Dehogynem, de nem tehetik mert akkor vége az állásuknak.
Nekem volt egy rendőr ismerősöm aki rendesen megvert pár cigányt de úgy hogy a dögevőnek eltört a lába.Az ismerősömnek a szerencséje az volt hogy jó kapcsolata volt feljebb , máskülönben kirúgták volna...
Rendőrként lesz az ember igazán cigánygyűlölő, nem rasszista.
Egy idő után elkezded utálni őket, majd belefásulsz, és letojod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!