Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek rendőr, ha nem bírom...

Lehetek rendőr, ha nem bírom a vért?

Figyelt kérdés
Még van 3 évem az érettségiig, de eldöntöttem, hogy rendőr szeretnék lenni. Próbálom leküzdeni a félelmem a vértől és még van is rá időm, de eddig nem nagyon sikerült.

2013. jún. 13. 18:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
A kérdezővel váltottunk pár levelet és igen én is pont a gyerek holttesteket hoztam fel, hogy attól sokan megrogynának. A vonatgázoláshoz pedig édesapám mesélte, hogy nálunk Debrecenben egy "öngyilkoló" elé lépett a mozdonynak. A vonat utazósebességgel ment és fél kilométeren át szedegették a kirendelt "takarítók" a darabkákat. Azt hiszem ettől a lakosság 99%-a úgy borulna be a vasúti töltés mögé mint a huzat.
2013. jún. 13. 21:26
 12/31 A kérdező kommentje:
Igazából kutyás rendőr szeretnék lenni. Egy kutyás rendőr milyen gyakran találkozik hullával/vérrel?:D
2013. jún. 13. 22:53
 13/31 anonim ***** válasza:

az is terepen dolgozik...

ez olyan hogy valaki metróvezető akar lenni de fél a bezártságtól és a monotonitástól...

2013. jún. 14. 08:56
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tudom, a vér szerintem a legelviselhetőbb amit egy intézkedésnél láttam. Az oszló hulla, vagy a felpüffedt lila vízi hulla a szagával kombinálva sokkal durvább.

Ha nem bírod egyáltalán, és könnyen ájulsz akkor más pályát ajánlok. Adódott már olyan helyzet, hogy tiszta vér volt minden, és le kellett gyűrni még egy csávót is, aki szintén tiszta vér volt. Akkor nem valami jó dolog lett volna elájulni, saját pisztolyommal lő agyon.

2013. jún. 14. 12:08
 15/31 anonim ***** válasza:
A rendőrség nem igazán úgy működik, hogy olyan beosztást kapsz amilyet akarsz, hanem mindenki elkezdi a legalján, és ahova a főnököd mondja, oda kell menned.
2013. jún. 14. 12:09
 16/31 ZETAS ***** válasza:

Elmész télen pár disznóvágásra és megszokod.

Tartod majd a tálat a röfi nyakához de mikor könyékig véres leszel, annak van olyan feelingje, hogy a következő disznóvágást már várni fogod!

2013. jún. 15. 10:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálkozok hozzászokni a dologhoz.:)
2013. jún. 15. 19:48
 18/31 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy én disznóvágást lazán bírom, de emberi vért annyira nem. :(
2013. jún. 18. 14:38
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Disznó vérrel teli kádban kezdj el úszni.
2013. jún. 18. 16:49
 20/31 anonim válasza:
nem tudsz rendör leni mert létszám stop van . CSak barát utján talán
2013. jún. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!