Vannak cigány rendőrök?
Tipikusan: a kisujjamat nyújtom és az egész karom kell.
Sok személyes tapasztalatom van. Magyar rendőr még nem csinált velem semmit, pedig volt "hülyerendőrözés" is. Kb annyit, ha kijön egy roma rendőr egy magyarhoz, akkor mindenképp sitt vagy közmunka. Mifelénk nem veszik fel a roma rendőrök az egyenruhát, fehérből meg inkább fegyveres polgárőr van. Meglehetősen visszaélnek a romák, azonnal senkizés van, ismertetik a vagyoni helyzetedet is.
Felénk szilveszterkor petárdáért több magyart agyonlőttek,
pedig meg volt engedve, felük osztrák rendőr vagy autópályarendőr. Kb úgy van, hogy seggedbe azonnal nyomják a gumibotot is, mert ugye azonnal tárgyalják is.
Okok ami miatt kijöttek roma rendőrök:
- bekapcsolva hagyott riasztó, lezálogoltatta az autót az önkormányzat pár napra, annyira féltek a roma rendőrségtől, mivel a válaszaim nem voltak kielégítőek, ezért beperelt a rendőrség.
- üvegtörésre voltunk figyelmesek hajnal 1 órakor, ismerősöm hívta a rendőrséget, azt mondták mi voltunk, mert csak mi tudtunk róla
- egy alkalommal szart akartak etetni
- telefonáltak a rendőrkapitányságról, kérték, hogy én is
fáradjak be, mint tanú az egyik közlekedési ügyben, kérdeztem mit csináljak ott: kérték húzzak egy sorszámot, és fáradjak fel a 3. emeletre. Természetes roma volt az őr
a bejáratnál. Kértem egy sorszámot, mi előtt ideadta volna, mi járatban, kérte, hogy tudom-e mi megy fönt épp.
Mondtam, hogy nem érdekel mi megy fönt, kérték hogy fáradjak be. Mire lesenkizett, fegyverét még ekkor sem volt hajlandó visszatenni a tokba, pedig erre felhívtam a figyelmet. Kisvártatva megérkeztek a cigány haverjai, akikkel leállt dumcsizni. Húzta az időt így késtem, azt kérdezték hol voltam eddig?
- igazoltatáskor a roma rendőr fegyvert rántott, pedig
szülőkkel voltam, mire hirtelen kidugtam mindkét kezem az ajtón, de nem volt elégedett rám célzott. Állítása szerint fél, kértem, hogy akkor bilincseljen, hisz kint van a kezem. Ismertette, hogy a magyar állam ezt így nem fogadja el, ki is kell szállnom. Bedobtak egy könnygáz
petárdát az autóba. Az igazoltatás egy kisebb KRESZ kihágással kezdődött, majd kezdett eldurvulni az osztrák autópályamatrica láttán, még inkább, mikor a korábbi úticélt kérdezték, majd még durvábban mikor azt kérdezték hol dolgozom. A rendőr állítása szerint egyik válasz sem volt hihető: pszichiátriai rendelő, ... utca .. házszám,
majd nem hazudva bemondtam a munkahelyet, ami 1200km-re van. Ekkor kezdődött az őrizetbevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!