Honnan tudták a rendőrök hogy kit kell letartóztatni a cigány gyilkossággal kapcsolatban?
Én azt olvastam, hogy a mobiltelefonok cellainformációi vezették nyomra a rendőröket...
Gondolom mindegyik helyszínen az adott időpontokban utánanéztek a naplózott cellainfóknak és mindegyik helyszínen ugyanazok a telefonok jelentek meg a merényletek idején.
Utána már csak a környékeket kell végigpásztázni és megtalálni ugyanezeket a mobilokat. Valószínűleg napokig figyelték is a tagokat és lehallgatták a mobiljaikat, innen tudták tutira a fegyverek rejtekhelyét is, mert ezt is azonnal tudták, nem keresgették!
Van arra bizonyíték, hogy érdemben közreműködött az FBI?!? Vagy csak ezzel akarják hihetőbbé tenni a koholmányukat???
Az is érdekes, hogy a cigánylány miért nem beszél? Az is, hogy hova tűnt Kiss Károly, a Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetője?
Az meg különösen érdekes, hogy a lerohant szórakozóhelyen egy gipszkarton mögött fegyvert találtak. Kísértetiesen olyan, mint a Rákosi időkben, amikor a könyvespolcon első odanyúlásra levett könyvben azonnal megtalálták a rejtegetett dollárt, vagy a szalmakazalba benyúltak és hogy, hogy nem, egy pisztoly akadt a kezükbe!
Kirakatper szagú ez nagyon!
Kimondottan bizonyíték értékű tények hangzanak el: ketten testvérek, kigyúrtak, tetoválásuk van, őrző-védő munkát végeznek, a bíróságtól bérli a tulajdonos a szórakozóhely helyiségeit, :))
Mintha a "Tanú"-t látná az ember.
Hát, nekem elég életszerűnek tűnnek a felsorolt tények.
Kíváncsian várom a fejleményeket, és példás büntetést tartok megfelelőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!