Álom gyilkossággal mit jelent? (lent)
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy arra ébredtem hogy betörnek hozzánk. Egy kést vettem a kezembe, nyílt az ajtó, belépett az első betörő őt mellkason szúrtam. Meghalt.Aztán a második kezéből elvettem a pisztolyt,, fellöktem és amikor a földön feküdt a tarkójához nyomtam a fegyvert és meghuztam a ravaszt. A feje szétloccsant, az agyából még az arcomba is jutott. Reggel pedig elég jó érzéssel keltem=)2011. máj. 18. 21:25
4/5 anonim válasza:
Az én álmaimban akit megölnek az mindig én vagyok.
5/5 anonim válasza:
Megölni valakit jelenti azt, h stresszes vagy,és könnyen elveszíted az uralmat magad felett. Próbálj meg visszaemlékezni arraa személyre akit megöltél,és a viszonyotokra. Ha valami rosszat tettél vele,kérj tőle bocsánatot, ha pedig ő tett veled rosszat,beszéld meg vele de MARADJ NYUGODT!
Ha téged ölnek meg az álmodban azt jelenti, h a cselekvéseidnek nincsenek összekötve emotivációkkal. Drasztikus változás fog bekövetkezni az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!