Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Vannak cigány rendőrök?

Vannak cigány rendőrök?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 23:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Semmi gond. Azt viszont hozzá tenném, hogy a cigány szó nem férfi ember jelent hanem a származásra utal. A másik pedig az, hogy ha valaki rendőrként dolgozik akkor szerintem az azt jelenti, hogy törvénytisztelő és becsületes emberről beszélünk ha roma ha nem. Ez nem faji kérdés hanem ezt a rendőri munka megkívánja. Hát az, hogy nállatok hát nemtudom, mivel apukám félig roma, anyukám pedig nem roma, ezért már bennem nincsen akkora roma kultúra. Bár nemtudom tehát akkor "félvér" vagyok, vagyis félig roma, de azt viszont hozzá teszem, hogy hivatalos helyen, vezetői pozicióban dolgozom és felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezem. Bár igaz, hogy rajtam nem igazán lehet észre venni, hogy félig roma vagyok, de azért szerintem nem a származása alapján kell valakit megítélni. A továbbtanulás nem faji kérdés. Annak a romának is tanulnia kell, hogy rendőr lehessen, azért mert roma nem kapja meg a főiskolát a származása miatt. Ugyanugy meg kell érte "szenvednie" mint egy nem romának.
2010. jan. 2. 09:54
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
Válasszatok kormányfőnek is cigányt. Orbán után Orsós Verhovinát.
2010. febr. 28. 18:31
 23/32 anonim válasza:
15%

Cigány, rendőr mind egyre megy... mindet meg kell ölni..

Sárkány ellen sárkánfű,

Cigány ellen bőrfejű,

Zsidók ellen németek,

Éljenek a skinheadek!

2010. márc. 25. 16:28
 24/32 anonim ***** válasza:
81%

Vannak.

a legnagyobb baj az amibe nem látnak bele az emberek az-az, hogy számos konfliktust szól, ha egy cigány rendőr intézkedik.

Még egy magyarnak is megtagadják néha az igazoltatást, nemhogy egy cigánynak.

Ebből vannak is gondok.

Lényeg, egy cigány rendőr akármilyen patentül intézkedik, soha nem lesz kifogástalan a munkája, mert eleve hátrányból indul.

Elhihetitek tudom.

Mielőtt félreértenétek nem v. cigány/ roma/ kettős identitású. Ahogy tetszik.

Persze mutatóba ki lehet tenni, hogy nekünk ilyenünk is van. Politikai kampányfogás.

nem beszélve arról, hogy a rendőrök 90%-a tudja és napi szinten látja, hogy a cigányok csinálják a bajt.

Tehát:

-a kollégái cigánynak fogják nézni

-a cigányok pedig rendőrnek

Utánna intézkedésnél meg jön, hogy ne büntess már meg tesó. meg satöbbi......

2010. ápr. 28. 09:46
 25/32 anonim válasza:
81%
Ez am baromság sztem mert aki legyen magyar vagy cigány és rendőr erkölcsi bizonyítvány kell róla h büntetlen előéletű és aki normális és látja h akar normálisan dolgozni akkor nem fogják lenézni származása miatt...
2010. máj. 13. 18:23
 26/32 anonim válasza:
88%

most annyi cigány ismerősöm ment középiskolába rendőrnek tanulni:O

de az még nem biztos hogy az is lessz belőlük..:/

2010. jún. 13. 22:05
 27/32 anonim válasza:
81%

Karancslapujtő :D

közel lakok hozzá :D

2010. júl. 2. 18:27
 28/32 anonim ***** válasza:
81%
Van, osztálytársam is rendőr szakközépbe megy.
2010. júl. 20. 10:32
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrök nembírják a cigányokat... Szóval vagy nagyon normális romákról van szó, vagy tuti hogy kiutálják... Rengeteg rendőrt ismerek és tudom hogy milyen véleményük van, na meg én is rendőr leszek...
2010. júl. 23. 00:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"Van, osztálytársam is rendőr szakközépbe megy."

Az nem jelenti azt, hogy rendőr lesz belőle.

2010. júl. 29. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!