Szerintetek ez jó lenne? Többi lent
Szerintem úgyis lehetne valaiki rendőr hogy csak egy szakmunkás bizonyítványa (Fizikai pl: kőműves, festő, stb) van ami min. 90% és a szokásos sehol tetkó, piercing, büntetlen előélet STB. És akkor csak férfi
És akkor csak zászlósig mehetne fel a rendfokozata
Mert aki eltud végezni egy 90%-os szakmunkás bizonyítványt az szerintem nem lehet buta ember!
értelmes, őszinte válaszokat várok!!!
Néhány észrevétel:
1. Miért pont szakmunkás bizonyítvány? Falat kell tán festenie egy rendőrnek? Az intelligencia mérésére egy érettségi miért nem alkalmas?
2. Miért csak férfi? A bilincs talán kisebbet csattan, ha egy nő rakja rád, a kilőtt golyó kisebbet üt, ha nő lövi ki?
3. A tetoválás miben akadályozza egy rendőrt a munkájában?
festőt nem úgy értem hogy szolgálat közbe falat kell festeni hanem fizikai munkát végezz mert nem mindegy hogy most falat építesz vagy virágot kötsz vagy csak a kaszából kellene vissza adni!
amúgy te láttál már női kőművest vagy festőt?!
És te bíznád akár az életedet is egy agyon tetovált emberre?!
ja és akkor csak mérnék egy IQ-t is+ a fizikai, nem?!
Ez hülyeség!!
Eleve a rendészeti szakközépiskola érettségire épül. Tehát már egy középiskolai végzettséget megkövetel és csak azután lehet oda jelentkezni.
Bármennyire is jó egy szakmunkás bizonyítvány kevés. Kell hozzá érettségi!!!
Zászlósig??? A rendészeti iskola nem ad erre jogosultságot. Azzal is csak főtörzsig lehet eljutni. Külön beosztás és képzés kell még ezután a zászlóshoz!
Az a baj az emberekkel, hogy a régi monda van a fejükben, hogy "mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul".
Csak amikor véletlenül eljut oda, hogy rendőr akar lenni rájön, hogy nem is olyan egyszerű!
Igen nívósak a rendőrségi szűrések. A -régi- rendőrtisztire a bejutás meg az egyik legnehezebb az országban! Könnyebb jogra bejutni mint a rendőrtsztire!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!