Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek miért idéztek be...

Szerintetek miért idéztek be megint tanúnak? Mit kell ilyen esetben tennem majd? Internetes átverésről van szó.

Figyelt kérdés

Tehát még februárban átvertek minket apródon egy xbox-al,sajnos előre utaltam mert a 3 év internetes vásárlásom alatt senki nem vert még át. 23 ezer ft-ot buktam.

Feljelentettem természetesen még következő héten,rá 1 hétre hívtak az illetékes rendőrkapitányságról hogy kivizsgálták az ügyet, a személy ellen 8 rendbeli feljelentés érkezett eddig és hogy átkerül a BRFK-hoz az ügy.

Ja csak nekem fent van a Svindlerek listája facebookon (internetes átveréseket keresnek) és a faszikám azóta is veri át az embereket.

Meg kaptam még februárba a hivatalos levelet, hogy mi a lakcíme,anyja neve meg az egész ügynek a részleteit.

Most meg áprilisban kapok egy levelet múlthéten hogy most a héten csütörtökön be kell mennem ugyanarra a rendőrkapitányságra tanúskodnom az ügyben,hozzam magammal az xbox-ról szóló papírokat stb.

De könyörgöm egyszer már részletesen elmondtam mindent,vittem magammal akkor is mindent feljelentésnél akkor most minek visszavennem megint ugyanazt elmondani? Főleg hogy ennyi idő után ki emlékszik pontosan a dátumokra?

Oda írták a levélre hogy 1 óra lesz tehát mint múltkor megint újra el kell mondanom,vagy ilyenkor mi van? Nem értem ezt az egészet de idegesít hogy feljelentést megtettem, megtudták az igazi nevét és címét,de a csávó még mindig csinálja az átveréseket és még én menjek be újra tanúskodni?

Magyarázza el kérem valaki hogy ennek mi értelme,nagyon megköszönném!

2013. ápr. 15. 14:39
 1/8 Nosco ***** válasza:
Mivel átkerült egy másik ügyosztályra így újra kihallgatnak. Mondj el mindent és vigyél minden papírt amit kérnek.
2013. ápr. 15. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:

hát pedig ez így megy,

sőt,ha lesz bírósági tárgyalás,még oda is behívnak tanúnak,és még ott is elő kell majd adnod az eseményt,

2013. ápr. 15. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát arra számítok is és számítottam is hogy tárgyalásnál persze,de hogy ugyanarra a rendőrségre ugyanúgy még egyszer mondjam el mikor bent van a gépben nekik a vallomásom,hát nem is értem, lehet egyedül vagyok vele de nagy hülyeségnek tartom :S

És a pasinak meddig hagyják hogy szórakozzon emberekkel? Meg fogom kérdezni majd,de olyan érdekes hogy nem elég nekik hogy 8 embert átvert vagyis már 9-et még hadd legyen szabadon? Ennyi ember feljelentése nem számít?

2013. ápr. 15. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:

A rendőrség nyomoz, a bíróság ítél. Addig fogja csinálni, míg a bíróság le nem csukatja.

Szükség lehet folytatólagos kihallgatásra. Gondolom először szabs. eljárásban indult, majd az idő elteltével megvalósult az üzletszerű csalás. Ezért minősítették át, esetleg az is lehet, hogy nem 1 ember csinálta, hanem több, így meg akarják nézni újra a bizonyítékokat, hátha más neve is felmerülhet.

A rendőr el fogja mondani, hogy miért kellett újra bemenned.

2013. ápr. 15. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Történt már valami azóta az ügyben?
2013. jún. 9. 00:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze bementem de csak a BRFK küldött a győri rendőrségnek levelet,hogy tegyenek még fel pár kérdést amit előtte már igaz megválaszoltam :/ Rendőrnővel azért elbeszélgettünk,nagyon aranyos és jó fej volt.

De amúgy semmi,fogalmam sincs hogy elkapták -e,vagy szabadlábon van -e még,lesz e a tárgyalás vagy sem?

Egyáltalán folytatja -e még csak lehet más néven?

Rendőr se értette hogy miért nem fogják el ha ott a lakcíme meg minden,meg 8 feljelentés van ellene..

2013. jún. 10. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
pff.az fasza.Hasonló cipőben járok én is. Csak én magamon kívül egy feljelentőről tudok, de az okozott kár így is meghaladja a 110000 Ft-ot. Egyébként én úgy tudom, hogy ilyenkor minenkit megkeresnek aki utalt neki.
2013. jún. 10. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett azóta??
2023. ápr. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!