Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az volna hogy egy gyerek...

Az volna hogy egy gyerek kezét eltörték lift ajtóval, többen voltunk ott de nem én tettem, mire számíthatok? Mert beidéztek tanúnak.14/F

Figyelt kérdés
Ez már súlyos testi sértés de nem én tettem akkor sem, így mire számíthatok? beidéztek Miskolci kapitányságra (zöld pacsi megy mindenkinek)

2013. ápr. 10. 23:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Na de az "csak" rongálás, nem egy ember bántalmazása. Ha tenni akar ellene, tud tenni, de nyilván nem akart, és igencsak benne volt a dologban, szóval megérdemli a büntetést.
2013. ápr. 13. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:

szülővel menj vagy ügyvéddel

és ne mondj semmit

a rendőr nem a barátod

nem emlékszel semmire nem láttad te nem voltál benne. ha van pénzetek ügyvéddel menj de ha nem minimum beszélj eggyel

és egyik szülő menjen veled

ugyanis kiskorú vagy.

2013. ápr. 13. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
és semmiképpen ne hallgass itt a többi hülyere hogy vallj be mindent van a rendőröknek trükkjeik szal kell az ügyvéd. szerintem kiskorúként nem is biztos hogy kötelező tanúskodnod vagy nem tehetsz tanúvallomást írásban szal mindenképpen beszélj ügyvéddel ez nem tréfadolog.
2013. ápr. 13. 15:04
 14/24 anonim ***** válasza:

azért vagyunk hülyék, mert mondtuk hogy valljon be mindent?

te agyhalott, egy embernek eltörték a kezét. aki tette, azért vállaljon felelősséget. majd ha a te kezed törik el, akkor mondd a támadódnak, hogy ne valljon be semmit.. hogy milyen hülye vagy te vicc.

2013. ápr. 13. 15:07
 15/24 anonim ***** válasza:

akik szerint te voltál az elkövető azok ellen meg nyugodtan tegyél feljelentést mert a hamis vád bűncselekmény

kíváncsi leszek utána lesz e még kedvük másokat megvádolni nyilvánosan

2013. ápr. 13. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:

nem ő törte el

a különbség meg az hogy én nem vagyok kisgyerek és nem viselkeden annyira infanti,lisen mint ti

egy büntető eljárás nem játék

ő meg még csak 14 éves

és amit írtam az nem vicc hanem jog

neked és mindenkinek azt javaslom ilyen esetben ne mondjon semmit sőt konzultáljon ügyvéddel ha bűnös ha nem mert na Mo a legkevésbé az igazságra kíváncsiak

arról nem beszélve hogy kis,korúként szülő nélkül jó eséllyel ki sem hallgatható

2013. ápr. 13. 15:17
 17/24 anonim ***** válasza:

még a gyilkos rendőröknek is van ügyvédjük nekik is azt ajánljátok valljanak be mindent mert vállalják ha már megöltek valakit? és én vagyok a vicc?

ez nem mesefilm

2013. ápr. 13. 15:25
 18/24 anonim ***** válasza:

TANÚNAK megy, nem vádlott. igenis mondja el, hogy ki törte el a másik srác kezét.

te meg bújj már el a hülyeségeiddel

2013. ápr. 13. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:
amit én írtam az is jog, és szerintem nem vagyok kisgyerek 25 évesen, de könnyű neked is a neten keresztül dumálni :) Szerintem pont te nem vagy különb ennél a kéztörő 14évesnél. Egyébként meg, mi az hogy csak 14 éves??? Attól mert még csak icipici sajnálni való 14 éves kis kisfiú, attól még törögetheti mások kezét, vagy mi?
2013. ápr. 13. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:

mint írtam az, hogyha nem ő törte el, akkor amit most csinálsz az hamis vád. nézz utána mit jelent ez.

.

14 éves meg kiskorú ha tetszik neked ha nem.

a btk nyilvános, olvasgasd

2013. ápr. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!