Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tegyek ha igy akarnak...

Mit tegyek ha igy akarnak csobe huzni?

Figyelt kérdés

Nemreg tortent velem egy kisebb baleset. Egy autos elsodort engem es lelokott a kerekparomrol. Anyagi kar, szemelyi serules nem tortent, a kiszakadt nadragomtol eltekintve. Szemtanu, terfigyelo kamera nem volt.

A vezeto kiszallt es el akarta kerni a szemelyim. Ekkor en felhivtam egy kollegam aki a kozelben lakik, hogy jojjon oda. Amig odaert addig a pasas telefonalt. A kollegam azt mondta, hogy szemelyit max rendornek adjam oda. Erre azt mondta az urge, hogy o rendor. Amikor kertem, hogy akkor mutasson jelvenyt vagy valamit eloturt a kocsijabol egy fegyverviselesi engedelyt. Ekkor mar kicsit paraztam es inkabb felvestem a nevem meg a cimem egy papirra. O is az ovet es elment. Par napja jott a rendorsegtol egy idezes kisebb kozlekedesi szabalysertes miatt. En is feljelenthetem, mert hivatalos szemelynek adta ki magat es igy probalta megszerezni a szemelyes adataim?

Ha kozben szettorte a kocsit es most ram akarja fogni akkor mit csinalhatok?

2013. márc. 31. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem tudod bizonyítani. Ő sem tud mit tenni, mert nem tudja bizonyítani.
2013. ápr. 1. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Most már sok mindent nem tudsz tenni.

Egy rendőrnek nincs intézkedési joga egy olyan balesetben amelynek ő is a részese. Sőt ilyenkor más rendőrök sem intézkedhetnek csak az ügyészségi nyomozók.

Ha jól tudom a rendőr köteles hívni az ügyészségi nyomozókat.

A fegyverviselési engedély mutogatása kész röhej. Én meg felmutatom a TAJ kártyámat. És akkor mi van ?

Eléggé sántít a sztori. Valami kimaradt.

2013. ápr. 1. 00:39
 3/6 (g)brigi ***** válasza:

Első dolog kellett volna, hogy legyen az, hogy kihívjátok a rendőrséget. Nem ismerőst, hanem a rendőrség kpi. számát..

A rendőr meg nem fegyverviselési engedéllyel igazolja magát.

Nagyon valószínű, hogy arra ment ki a játék, hogy egy sztem már akkor létező karcolást, vagy horpadást Veled fizettessen ki.

Feljelentheted, de hogyan bizonyítod? Aki állít, az bizonyít. Ha Te elismered, hogy igen, történt baleset, ő meg megmutatja bizonyítékként a megkarcolt autót...hát kitalálhatod mi lesz.

Legalább ezek után nehogy azt mondd, hogy nem volt rajtad mellény. Inkább azt bizonyítsd, hogy szabályosan közlekedtél, mert az eredeti ötleted miatt feljelenteni felesleges. És ha Te szabályos voltál, akkor ő miért sodort le...

Nagy zsivánnyal "volt szerencséd" összeakadni, úgy látom...:S

2013. ápr. 1. 08:40
 4/6 (g)brigi ***** válasza:

2! Sztem. is valami kimaradt a történetből...

Ne haragudj a kérdésért kedves Kérdező, de nem voltál ittas és ezért ijedtél meg? Ezért nem hívtatok rendőrt? Mert akinek nincs félnivalója, annak első dolga ez kellett volna legyen.

2013. ápr. 1. 08:42
 5/6 sni ***** válasza:
azért azt megnézném, hogy ügyészségi nyomozó hogyan helyszínel! :D rendőrös balesetnél a központi baleset helyszínelők mennek, ha ott dolgozó volt, akkor másik megyei helyszínelők! Ilyen esetben, mint a kérdezőé, mindig rendőrt kell hívni, az elsődleges intézkedést megteszi, utána kitalálják az illetékességet is! Így elkerülhető, hogy a másik fél hülyeségeket találjon ki!
2013. ápr. 1. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez valami kamu, de az autós 100+1%, hogy nem rendőr volt.
2013. ápr. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!