Mi a véleményetek arról, hogy a rendőrség beosztottjai a segítség helyett bírsággal jutalmazták az ítéletidőben az árokba csúszott autóst?
Az erről készült csekk fent van a neten. Kicsit megdöbbentem a rendőrök eljárásán, mert azt gondolom, hogy az árokba csúszás önmagában még nem szabálysértés, hiszen pl. okozhatta a viharos erejű szél is, nem pedig valamilyen hiba. pl relatív gyorshajtásra gondolok. Kizártnak tartom, hogy az autós a rendőr szeme láttára csúszott volna az árokba, azaz a rendőr vélhetően csak később érkezett a helyszínre, akkor pedig milyen alapon bírságolt, milyen alapon feltételezhette, hogy szabálysértés miatt került az autós az árokba. Mi a véleményetek a fentiekről?
Hát igen... ahogy tudom, ez is FB-n kezdett el terjengeni. És ugye ami FB-n van, annak a hitelessége, valóságalapja erősen megkérdőjelezhető.
ZETAS!
Az nem "hisztis díva", hanem "hisztis p*csa", röviden HP! :D
Nem-nem Yang! dívára gondoltam.:)
http://www.youtube.com/watch?v=cYx7EZkDHx0
Bucsek úr kommentjét olvasva, neki is jó lett volna szolgálat után egy Snickers, mielőtt leül netezni :P
...hÜ.ESÉGet elhisz, ami facebookon volt, és nem is hiteles... azt csak sajnálni tudom, hogy olyan ember, akit az internet így befolyásol,és gondolkozásra képtelen, minden baromságot elhisz.
Miért nem scanelte be a bírság "többi részét"? miért csak a csekket? Azt HITELES iratot is be kellett volna scanelnie, amin szerepel, hogy egyáltalán miért kapta a bírságot... Ja, hogy olyan nincs? Én kérek elnézést...
http://www.youtube.com/watch?v=-02PGaOOHI8.
Ez a link került fel az eset kapcsán a netre. Ezen egyértelműen az látszik, hogy rendkívül rossz idő volt az adott helyszínen, az adott időpontban. Ha ezért a rendőrök megbüntetnek egy gépkocsivezetőt a rendőrök, akkor azokról a rendőrökről csak egy véleményünk lehet: rendkívül alávaló és bármiféle együttérzésre képtelen emberek az ilyen rendőrök. Nem tudom, hogy máskor hogyan tudnak empatikusan kezelni bajba jutott embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!