Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kedves rendörök! Miért vagytok...

Kedves rendörök! Miért vagytok ilyen bunkók?

Figyelt kérdés
olyan szemetek és bunkók manapság a rendörök elég ha rossz szót mondasz és már nagyobb a birság multkor haverom ment az utcán gyalog és ügyebár nem a járdán gyalogolt hanem az uton megállt a rendör és mondta hgoy ejnye bejnye járdán kell sétálni 3 ezer lesz a srác meg csak annyit mondott hogy nem volt kedvem a kutyák mellett menni mert elég idegesitőek és a rendör azt mondta hogy jóóvan legyen 5 ezer multkor megyek az utcán biciklivel délután megállit a rendör azt mondja nincs világitásom mondom neki hogy itt van a zsebembe elövettem és a válasza az volt hogy 10 ezer lesz a birság én meg csak annyit mondtam hogy jóóvan mostmár reflektorokkal fogok biciklizni a rendör meg azt mondta hogy mit is mondtam 10 ezer?? legyen 15! kicsit szemetek ezek a zsernyákok nem?

2013. márc. 4. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"elég ha rossz szót mondasz és már nagyobb a birság"

Az én időmben megszólalni nem mertem, nemhogy rossz szót mondani!!! Ez a baj a mai fiatalsággal, hogy tudatlanok és neveletlenek. Csak kellene az a sorállomány!

Ha akkoriban rossz szót mertem volna szólni nem csekket kapok, hanem pofont. Vissza lehetne ezt is vezetni!

Egyébként ahogy olvasom igen "felkapottak" vagytok a haveroddal a rendőröknél. Szerintem nem véletlenül, nem vagytok kis ártatlanok az tuti!

2013. márc. 4. 18:09
 12/18 A kérdező kommentje:
ha rendör már vigyázba kell állnom?? és igen 3ezret mondott a rendör
2013. márc. 5. 02:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező.

Sajnos a legtöbb sz...mét,és csak keménykedni tudnak,viszont amikor a kis 100 ezres fizujuk eszükbe jut akkor mindjárt elmegy a mosoly az arcukról.

A barátodnak be kell menni és megkérdezni ,hogy tényleg szabhat ki ezért meg azért a rendőr bírságot és mennyit,milyen összegtöl mely összegig?

És,ha 5-15 ezerig szabhat ki és a járőr 20-at mondott már megbukott és jelentheted,hogy 5 ezret simán el akart zsebelni.

2013. márc. 5. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Előzőnek annyi esze van. Hogy zsebelne el, a helyszíni bírság az nem az, hogy kézbe odaadod a pénzt, hanem csekket kapsz és be kell fizetned. Ebből a munkáját végző járőr szerinted, hogy kaphatna. Amúgy meg bizonyítsa be, hogy azért kapott magasabb bírságot mert beszólt.
2013. márc. 5. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Már megint látszik a sok értelmetlen hozzászólás és megint nem a rendőrök részéről:-)

Sokan kb. egy századdal le vannak maradva -értelmi szinten-.

2013. márc. 5. 16:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a rendőr helyében többet adtam volna.
2013. márc. 5. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

"21. § Gyalogosok közlekedése

(1) A gyalogosnak a járdán, ahol pedig járda nincs, a leállósávon, az útpadkán vagy a kerékpárúton kell közlekednie.

(2) Ha az úton sem járda, sem leállósáv, sem útpadka, sem kerékpárút nincs - vagy az a gyalogosközlekedésre, illetőleg a kerekes székkel való közlekedésre alkalmatlan -, a gyalogosok az úttesten közlekedhetnek."

Ahol járda van, ott nem lehet az úttesten gyalogosan közlekedni. Tehát a büntetés jogos.

A KRESZ által előírt kötelező kerékpár-tartozékok:

1. Fehér szín első lámpa.

2. Vörös színű hátsó lámpa.

3. Vörös színű hátsó prizma.

4. Két, egymástól független fék.

5. Csengő.

6. Borostyánsárga színű küllő prizma legalább az első keréken.

7. Fényvisszaverő ruházat (lakott területen

kívül az úttesten éjszaka vagy rossz látási

viszonyok között).

A lámpa pedig nem a zsebed, hanem a kerékpár tartozéka. Tehát itt is teljen jogos a büntetés.

"nem volt kedvem a kutyák mellett menni mert elég idegesitőek"

Ja, bocs! Nekem meg nem lesz kedvem kimenni helyszínelni ha őt elüti az autó.

Fel kéne már fogni végre hogy a rendőrség nem törvényhozó, hanem alkalmazó szerv, az a dolga, hogy a szabályokat betartassa. Ha pedig úgy megy oda a haverodhoz, hogy ejnye bejnye, ő meg flegmán visszavág, hogy bocs nem volt kedvem (nem volt kedve egy törvényt betartani), akkor ne is csodálkozzon rajta, hogy súlyosabb büntetést kap megérdemli, ahogy Te is. Remélem Te meg tanultál belőle és ezután nem a zsebedben hordod a lámpát, mert hidd el, senkinek nem nagy élmény egy kivasalt biciklis maradványait felvakarni az aszfaltról és utána a szüleit értesíteni drága gyermekük elhalálozásáról!!!!

2013. márc. 6. 15:06
 18/18 davidpsp ***** válasza:
54%
Én utálom a rendőröket! Mert a cigányokat vidék és nem a magyarokat! Ezek magyarellenes rendőrök! Orbán és Gyurcsánynak dolgoznak a szemetek! Ezért kell Jobbikos rendőrség és csendőrség !!!!!! NINCS Több mszp, fidesz, szdsz, mdf és a többi liberális kommunista párt !!!!!
2014. aug. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!