Kedves rendörök! Miért vagytok ilyen bunkók?
Bocs, de a mondasz valamit és az "Elnézést nem fordul elő többet!" között húzódik egy alig hajszálnyi határvonal.
Egyébként a világítás amennyire tudom a kerékpár kötelező tartozéka és nem a zsebedé.
Nem tudom hány éves vagy kérdező, de az életben az erősebb kutya baszik, szóval nem érdemes az "erősebbeknek" vissza szólogatni. (lásd rendőr, tanár...) A fenti állításom fokozottan igaz abban az esetben, ha nincs igazad!
"Kedves rendörök! Miért vagytok ilyen bunkók?"
Ismered azt a mondást, hogy "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten."?
Ez jó.. ott volt a zsebedben.. Legközelebb a féket is a zsebedben hordd.. Ugyanannyit fog érni, mint a lámpa a zsebedben...
Amúgy értem én, hogy szerettél volna barokkos körmondatot alkotni, de azért valami nyelvtant nem ártott volna bele erőszakolni a kérdésbe..
Kicsit sántít a kérdező kérdése. 3000 Ft-ot már jó régen mondhatott a rendőr, mert már elég ideje 5 000 Ft a minimum. Azért mert az úttesten gyalogolsz ( vagy a barátod) nem igazán szoktak büntetni. Azt ki kell érdemelni!!!!
Lehet, hogy elég sok mindent nem írsz le, de nem véletlenül kaptad az biztos.
A rendőr meg írhatna ide: hogy találkoztam egy emberrel, aki csak szövegelt, szidalmazott, okoskodott, meg amúgy is csak a baj van vele a városban. Most meg hogy megkapta a maga kis csekkjét sírdogál!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!