Erre vajon kimentek a rendőrök?
Ma a Széll Kálmán téren várakoztam egy darabig és észrevettem,hogy 3 ("magyar") mindenkinek beszólogat, fenyegetik az embereket és obszcén szavakkal illetők a nőket és az időseket.
Mielőtt eljöttem volna felhívtam a rendőrséget és elmondtam,hogy a Széll Kálmán téren 3 cigány fenyegeti a járókelőket és elég agresszívnek tűnnek, ezért szeretném ha kiküldenének egy rendőrt,hogy körülnézzen,egy gyors személyleírást adtam mindhármukról,megköszöntem és letettem.
Tudom,hogy ezért nem fogják őket 10 évre lecsukni, nem is ez volt a célom, de már az is haladás ha igazoltatják őket vagy a jelenlétükkel kicsit visszatartják a csürhét.
Csak a kérdés,hogy egyáltalán kimentek e?!Gondolom van nagyobb gondjuk is mint 3 kötekedő cigány, de gondoltam meg kell tennem ezt...nem tartom kizártnak,hogy zárásként kirabolnak vagy meglopnak valakit, ezért lehet kicsit csillapodnak ha igazoltatják őket.
Nos ha valahová kihívnak rendőrt oda kötelesek kimenni legyen az bármennyire is pitiáner dolog, de kötelességük oda kimenni.
Mivel te hívtad ki őket így neked ott kellett volna maradnod elmondani hogy mi a szitu így ne lepődj meg ha keresnének mert a számodat biztos megtudják nézni.
Persze hogy a valóságban kimentek oda azt így nehéz megmondani, de kötelességből ki kellett volna hogy menjenek.
A másik fele meg a bugyiárusok voltak, azok is zaklatták az embereket,hogy "vegyé' má' bugyit, olcsó 3 darabot ezerér'"
Eddig valahányszor ott voltak a rendőrök ezek mind eltűntek, így legalább tőlük is megszabadult a tér.
Én is számítottam rá,hogy belém kötnek,néhányszor elég közel jöttek hozzám, de mindig találtak egy másik áldozatot, így engem nem küldtek el az anyámba.
Öregasszonyoknak olyanokat mondtak,hogy "megb*szlak banya" meg a bérletet vásároló embereket figyelték nagyon ,ott is egy fiatal lánynak mondtak,olyat,hogy "kitágítom a szűk p*****d" meg olyat,hogy "Ha sötét lenne utánad mennék és lesz*ptatnálak a parkba" és a többi,gondolom senkinek sem kell bemutatnom őket.Undorító férgek.
sziasztok
igen. a relefonbeszélgetést minden esetben rögzitik.
igen. minden bejelentésre ki kell menni kivéve ha nem a rendőrség hatàskörébe tartozik az adott probléma de akkor megmondjàk kit kell keresni.
szóval a lényeg hogy kimennek csak kérdés hogy mikor érnek ki mert a fontosabb dolgokat veszik előre(ahol a bűncselekmény gyanùja fennàl)
ilyenkor azértis érdemes maradni ha van rá lehetőség hogy meg tudd mondani kik voltak vagy merre,mikor mentek.
ja és nem àrt ha a területileg illetékes rendőrkapitányságra telefonàlsz mert pl az v. kerületi nem fog kimenni a xii. ker. be
"Nos ha valahová kihívnak rendőrt oda kötelesek kimenni legyen az bármennyire is pitiáner dolog"
Ez nem feltétlenül van így, több olyan koccanásos balesetről halottam már (köztük fateromé is) ahol azt mondták, hogy ha tudnak egyezzenek meg, ha nem muszály nem megyünk ki.
De pl.: volt olyan is, hogy haverom árult a debreceni piacon, hétvégén, és 3 nagydarab kancigány elemelt tőle ezt, azt és nyugodtan sétáltak elfelé, persze rögtön hívta a rendőrséget, azt volt a válasz "most foci meccs van, nem tudunk oda küldeni senkit sem", szóval nem úgy van az, hogy minden betelefonállásra rohannak a rendőrök.
a telefonbeszélgetést mint màr mondtam rögzitik.
a koccanàs olyan eset hogy nem kell hozzá rendőr csak ha nem tudnak megeggyezni!
ne hidd hogy a rendőr csak a kocsiba ül és a fànkot zabàlja mert sokszor van hogy enni nincs idő és akkor nem tud rohanni minden piti ügyhöz
persze oda is kijutnak 2-3 ora mulva ha van rà kapacitàs
nem véletlen mondtàk hogy ha tudjàk oldjàk meg mert ha kimennek zabos màr mindenki (sok ido mulva) és akkor csekket kell osztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!