Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondolsz az alábbi interjú...

Mit gondolsz az alábbi interjúról?

Figyelt kérdés

Első rész: http://www.youtube.com/watch?v=9cqzK6vKiZw

Második rész: http://www.youtube.com/watch?v=jEI0enFfARc

Vagy ha nem akartok 15 percet videózni, le van írva összefoglalva:

[link]

2009. szept. 10. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért nem fordult a Mónika showba. Ott tuti segítettek volna neki.

De most komolyan a nevek már eleve magukért beszélnek. Nyíri, meg Inotai. Egyik sem magyar. A videóba csak belepillantottam. Szerinted a csávó magyar?

A rendőrségi részét nem említeném, mert nem szokásom a rendőröket fikázni és egy ilyen szöveg alapján ember legyen a talpán aki belelát abba, hogy akkor valójában mit is mondtak el a rendőröknek és mit nem és hogy adták elő stb. és azt is valljuk be őszintén a magyar jogrendszer és törvények is hagynak kívánni valót maguk után. Túl sok bennük a kiskapu.

2009. szept. 10. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Még egy dolog. Hiába volt rendőr a csávó, azt azért nem hiszem el, hogy egy kapitány olyan dolgokat az orrára kötne, mint amit ő a videóban állít (Közben bele néztem), pl, hogy védett család. Én úgy gondolom, hogy a történet több helyen sántít, még akkor is, ha elképzelhető, hogy vannak ilyen csaáldok. Azt sem tartom kizártnak, hogy az Inotai család is tudna egy hasonló kis összeállítást kreálni a Nyíri családról.
2009. szept. 10. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Majdnem biztos, hogy az ország legbefolyásosabb embere 27 éve egy lepukkant bérházban él, és fő hobbyja az, hogy pl. pillanatragasztót nyomva a zárba terrorizálja a szomszédokat. Így első benyomás alapján azt mondanám, hogy van némi kiszínezés, költői túlzás a történetben. A történetnek csak egy verzióját ismerjük, a másik oldalt nem.

Ami a rendőrséget és a lapokat illeti, nem feltétlenül azért nem foglalkoznak az üggyel, mert félnek. (Ez is kiszínezésnek hangzik.) Hanem azért, mert a napilapok napi több tucat olyan típusú történetet kapnak, mint ez. Meg kapnak még Nobel-díjra érdemesnek tartott verseket és világraszóló találmányok leírásait is. A rendőrségnek is hihetetlen mennyiségű bejelentésre kell reagálnia, és ezért elég nehéz elérni az ingerküszöbüket.

2009. szept. 11. 07:23
 4/4 anonim válasza:
szájbaverném... nem olvastam, és nem is néztem meg, de mégis hogy képzelik?
2010. ápr. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!