Megéri-e rendőrnek lenni 2013ban Magyarországon?
"Aha. Van rendőr kollégám(futárkodik pedig tilos a másodállás)Ő mesélgeti hogy ha mondjuk levezénylik homokzsákot pakolni akkor az dupla túlóra pénz. Meg volt olyan aki a 2006os balhénál 3hétig folyamatosan szolgálatban volt, a buli végén meg vett szalonból egy új verdát. Van azért alternatíva."
Na akkor ezt tegyük rendbe.
- A másodállás nem tilos, csak a parancsnok engedélye kell hozzá, és persze a munkabeosztása nem mehet a szolgálatszervezés kárára.
- Én is voltam homokzsákot pakolni, 4 napig voltunk fent, aludni szinte semmit nem tudtunk, enni a helyiek adtak, de így is 5kg-ot fogytam. Kaptam érte 54eFt-ot. Aki sajnálja, az mehet helyettem nyugodtan, és vehet belőle egy vadonat új roncsladát.
- A 2006-os események pedig cseppet sem nevezhető bulinak. Nagyon sok rendőr is megsérült, mentálisan és fizikálisan is megterhelő volt szintén a nemalvás és az embertelen körülmények miatt. A szabad ég alatt aludtál a beton placcon 4 órát, 40 óra szolgálat után, majd jöhetett az újabb 20 órás szolgálat. Azért 100eFt körüli összeg járt, illetve az 5 év öregedés a pár nap alatt.
Én örülnék a legjobban, ha ezt a pénzt valaki sajnálja tőlem, mert nekem sincs kedvem elmenni 200km-t itthonról.
Álljatok be rendőrnek, és már élvezhetitek is a kánaánt (amíg bele nem ér a bilibe a kezetek).
Te pénzt is kaptál a pakolásért? :)
Nekünk szóltak, hogy menni kell, persze szigorúan "önkéntes" alapon, szabadnapból, semmit nem fizetnek....:) de legalább jó társaság volt lent :)
Akár honnan nézzük a reptéri rendőröknek a legjobb.
24/72-be egy hónapban maximum 7-napot dolgoznak, napi minimum 4-óra pihenővel.
Megkapnak minden pótlékot, amit csak lehet és mellette annyi fusi munkát vállalnak, amennyi belefér 23-napba...
Világon nincsen ilyen jó cég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!