Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megéri-e rendőrnek lenni...

Czvand kérdése:

Megéri-e rendőrnek lenni 2013ban Magyarországon?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 22:08
1 2 3
 21/24 sni ***** válasza:
64%
19-es: akkor a rendőr haverod kicsit nagyot mondott, vagy elfelejtette, hogy hitelre vette, ne gondold, hogy 1 hónapra kifizetnek 2-3 milliót, ne legyetek már eltévedve!
2013. márc. 4. 23:36
 22/24 anonim ***** válasza:
79%

"Aha. Van rendőr kollégám(futárkodik pedig tilos a másodállás)Ő mesélgeti hogy ha mondjuk levezénylik homokzsákot pakolni akkor az dupla túlóra pénz. Meg volt olyan aki a 2006os balhénál 3hétig folyamatosan szolgálatban volt, a buli végén meg vett szalonból egy új verdát. Van azért alternatíva."

Na akkor ezt tegyük rendbe.

- A másodállás nem tilos, csak a parancsnok engedélye kell hozzá, és persze a munkabeosztása nem mehet a szolgálatszervezés kárára.

- Én is voltam homokzsákot pakolni, 4 napig voltunk fent, aludni szinte semmit nem tudtunk, enni a helyiek adtak, de így is 5kg-ot fogytam. Kaptam érte 54eFt-ot. Aki sajnálja, az mehet helyettem nyugodtan, és vehet belőle egy vadonat új roncsladát.

- A 2006-os események pedig cseppet sem nevezhető bulinak. Nagyon sok rendőr is megsérült, mentálisan és fizikálisan is megterhelő volt szintén a nemalvás és az embertelen körülmények miatt. A szabad ég alatt aludtál a beton placcon 4 órát, 40 óra szolgálat után, majd jöhetett az újabb 20 órás szolgálat. Azért 100eFt körüli összeg járt, illetve az 5 év öregedés a pár nap alatt.

Én örülnék a legjobban, ha ezt a pénzt valaki sajnálja tőlem, mert nekem sincs kedvem elmenni 200km-t itthonról.

Álljatok be rendőrnek, és már élvezhetitek is a kánaánt (amíg bele nem ér a bilibe a kezetek).

2013. márc. 7. 21:27
 23/24 sni ***** válasza:
100%

Te pénzt is kaptál a pakolásért? :)

Nekünk szóltak, hogy menni kell, persze szigorúan "önkéntes" alapon, szabadnapból, semmit nem fizetnek....:) de legalább jó társaság volt lent :)

2013. márc. 8. 09:12
 24/24 anonim válasza:

Akár honnan nézzük a reptéri rendőröknek a legjobb.

24/72-be egy hónapban maximum 7-napot dolgoznak, napi minimum 4-óra pihenővel.

Megkapnak minden pótlékot, amit csak lehet és mellette annyi fusi munkát vállalnak, amennyi belefér 23-napba...

Világon nincsen ilyen jó cég :)

2014. okt. 26. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!