Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megéri-e rendőrnek lenni...

Czvand kérdése:

Megéri-e rendőrnek lenni 2013ban Magyarországon?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 22:08
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
és a honvédségnél megéri lenne? mondjuk egy tiszti iskolát végzettként? vagy csak simán katonának itthon.
2013. febr. 26. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:

sni, ezt nekem írtad?

Én csinálom már egy ideje, tudom miről beszélek. Másodállásban dolgozgattam kőműves mellett is, és tudom mi a fizikai munka valójában. pár évet lehúztam járőrként, és azért fizikailag nem olyan megterhelő mint a kőműves szakma, de állóképességben, és mentálisan, az idegrendszert tekintve viszont sokkal megterhelőbb mint bármi más. Persze van aminél fizikailag is megterhelőbb, de nem ez a legmagasabb prioritású szerintem.

2013. febr. 26. 20:54
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon nem éri meg. Egy rendőr
2013. febr. 26. 22:15
 14/24 sni ***** válasza:
100%
Bucsek, nem neked, csak mire telefonon leírtam, addigra már ott volt a tied! :)
2013. febr. 26. 22:40
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Tudom,hogy rendőrnek lenni manapság megélhetés,mert munkahely ,de nekem azért a rendőrség az hivatást jelent avval együtt amit adnak. Ha nem megy bármikor ott lehet hagyni.
2013. febr. 27. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Ott hagyhatod bármikor csak vannak esetek amikor komoly összeget kell visszafizetni
2013. febr. 27. 15:31
 17/24 anonim válasza:
51%

Én nagyon tisztelem őket, hogy annak ellenére a jó ügyet védik, pedig közben sajátjaik akadályozzák ebben. Nekem már volt brilliánsan jó tapasztalatom egy elhajtott autós miatt koccanás után, 2 óra alatt visszarendelték a helyszínre, feljelentették, megbírságolták és az ő kötelezőjére ment a javítás. Pedig csak a rendszámot írtuk fel. Egy idézettel hadd egészítsem ki:

".... A panaszok egy része tehát jogos, nem is szólva arról, hogy a XX. század tapasztalatai is arra kondicionálták az embereket, hogy nem örülhetnek felhőtlenül annak, amijük van." [link]

2013. márc. 3. 15:43
 18/24 anonim válasza:
Rend őrei nélkül teljes lenne az anarchia, mint Limában vagy dél Amerika más nagyvárosaiban. Belegondolni is elborzasztó...
2013. márc. 3. 15:45
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Aha. Van rendőr kollégám(futárkodik pedig tilos a másodállás)Ő mesélgeti hogy ha mondjuk levezénylik homokzsákot pakolni akkor az dupla túlóra pénz. Meg volt olyan aki a 2006os balhénál 3hétig folyamatosan szolgálatban volt, a buli végén meg vett szalonból egy új verdát. Van azért alternatíva.
2013. márc. 4. 16:47
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem éri meg ennek ellenére sem
2013. márc. 4. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!