Hogy kerülhetek le a rendőrség oldaláról az eltűnt személyek közül?
"Kedves" kérdező!
1. Az utolsó megnyilvánulásodra, csak annyit, hogy szerintem a majom te vagy, ugyanis a válaszoló, csak sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy nem keresnek. Hátrébb az agarakkal!
2. Ha esetleg valahonnan fix helyről (otthon, barát stb.) netezel, tehát nem netkávézóból, akkor ezzel a kérdéseddel és reagálásaiddal, ha "mákod" van, már számíthatsz is rá, hogy valamikor kopogtatnak a zsaruk. Elég tetemes mennyiségű ember dolgozik a sündőrségen azon, hogy az ilyen oldalak át legyenek fésülve. Aztán meg kérdezik az IP címed alapján a postacímed, aztán csak ki kell menni várni egy kicsit, vagy bekopogni... Osztán mán mög is vagy.
Amúgy se rakjál petét arra, hogy nem leszel meg!
Sétálsz az utcán, arra meg 2 járőr (, akiknek valamiért feltűnsz, van olyan, akinek jó érzéke van ehhez), elkérik a személyidet ééés hopp! már jön is érted a kék-fehér taxi.
Két éve vagyok körözés alatt, szerintem több gyakorlatom van benne, mint neked, ha csak nem rendőr vagy, de akkor meg nem írnál ilyen gyökérségeket.
Szerinted van a rendőrségnek kapacitása többszázezer szökött állami gondozottat keresgélni, akik nagyrészt egyébként jó helyen vannak (mint én is), csak a kóternek muszáj körözést adnia rá? Hát nem, szerintem nincsen. Két év alatt 3x kerestek helyszínen (amikor nem voltam ott), nagyanyám gépét viszont 2 éve használom, és még nem nyomozott le senki... De hahóóóó, itt vagyok! Úgyis sokat kellene sétálni a buszhoz.
Mellesleg igazoltattak már le egyszer a két év alatt, nem volt semmi különös. Előállítottak, hazavittek, nem volt velük semmi gond. Nem bántanak, nem bűnöző vagyok.
És szerintem naiv vagy, az előtted lévő válaszoló egyáltalán nem jószándékúan közölte, hogy már senkinek nem kellek, ami mellesleg nem igaz, de ha igaz lenne, akkor baromi rosszul esne! Úgyhogy ha tényleg jóindulatúan írta, akkor meg gondolja már át.
Az a baj, hogy ez bizonyítható. Police.hu-n személyi képpel vagyok fent (aminek ugyebár van egy kis kék ellendarabja).
De higgyetek amit akartok. Miért ne lehetnék eltűnt személy állami gondozottként? Az otthonban kéne lennem, de nem vagyok ott, senki nem tudja onnan, hogy akkor mégis hol vagyok, tehát köröznek. Nem díjkitűzés van rajtam, vagy elfogató parancs, szimpla körözés. Az "eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó személyek" (vagy ilyesmi) menüpontban vagyok.
Ha valaki nem hiszi el a sztorit, Pesten szívesen megmutatom neki a személyimet és a weboldalt, aztán hasonlítsa össze. :D
1. Mi a franc okom/érdekem lenne ezt kamuzni?
2. Honnan ismerném a rendőrségi eljárásokat és kifejezéseket?
NYILVÁN levennék a körözést, ha minimum 24-72 óráig az otthonban tartózkodnék, DE nem fogok. Ezen mi olyan bazi hihetetlen? Aki nem hiszi, költözzön be, megnézem meddig maradna... (Pedig ez még egy aránylag jó otthon, nem egy Kornis vagy Rákospalota)
Esetleg rendőrök nem olvassák ezt a hülye oldalt? Ők hitelesen tudnának válaszolni, és valszeg hinnének is nekem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!