Mi az átlag életkor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán, a nappali képzésben? 20 éves kor fölött még érdemes nappali képzésre jelentkezni?
Miért ne lenne érdemes?! Ha ez az utad, járd ezt!
25 évesen nem vagy még öreg.
Ismerek olyat aki 30 felett ment orvosi egyetemere (pedig az jó pár évvel több mint ahova te akarsz menni).
Katonának még mehetsz (ott 26 a határ).
"Katonai nappali alapképzésekre csak a 18. életévét betöltött, de a 26. életévét be nem töltött, cselekvőképes, büntetlen előéletű magyar állampolgárok kerülhetnek be. A jelentkezőknek továbbá meg kell felelniük az előírt egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményeknek."
Akkor ha már rendőr vagy.
"A nappali munkarendben folyó képzésre állandó belföldi lakhellyel rendelkező, a felvétel időpontjában 18. életévét betöltött, de 25 évesnél - a rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai esetében 30 évesnél - nem idősebb, az a cselekvőképes magyar állampolgársággal rendelkező személy jelentkezhet, aki.."
Levelezőre mehet idősebb is, de oda is csak akkor ha már rendőr vagy.
"A levelező munkarendben folyó képzésekre – a rendészeti igazgatási szak – biztonsági szakirány, a migrációs szakirány, illetve a katasztrófavédelmi szak- katasztrófavédelmi műveleti és iparbiztonsági szakirány kivételével – kizárólag a rendvédelmi szervek különböző területein dolgozó hivatásos állományviszonyúak jelentkezhetnek."
Hát szerintem meg nem mehetsz.
25-öt aug 15én betöltöd, onnan már te a 26 életévedben vagy, 25nél öregebb vagy. Aug 16-án 25 éves és 1 napos vagy, ergo 25 évesnél öregebb.
De legyen ahogy te akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!