Szerintetek melyik gázpisztoly a jobb? Melyiket érdemes megvenni?
1:
2:
3:
Illetve ennek a két tipusú lőszernek lennék kíváncsi a hatására, hogy mit csinál?
Ezek közül gondolkoztam hogy megveszem, de még nem tudom hogy melyiket. Pontosan hogyan működnek ezek? Minden lövés előtt fel kell húzni a kakast? Mennyire megbízható? Nem vagyok egy nagyokos ebből a szempontból, úgy kérném a válaszokat :D :D Illetve még annyi, hogy hogyan tudom elintézni a viselési engedélyt, mi kell hozzá, és menynibe kerül?
"9 mm R.(perem gyújtású)" WTF? Ilyen van egyáltalán? :)
A Bruni-t is meg a Wadie-t is sürgősen felejtsd el.
Meg a "lőszer" kifejezést is ilyen kontextusban. Lőszerért 2-8 év jár ha nincs engedélyed.
A többi kérdésedre: korszerű, önvédelemre gyártott revolver esetén nem kell felhúzni a kakast minden lövés előtt. A jó minőségű gázrevolver elég megbízható. A fentiek nem ilyenek.
De a tok is meg a töltény is számít kb ugyan annyit. Hiába fasza a fegyvered ha elakad a tokban és nem tudod elővenni vagy ha elcsetten az első töltény. Lehet, nem lesz időd másodikra. Vagy elakad a dob a kiszakadó csappantyú miatt.
A viselésiről itt tudsz olvasni:
Az adattovábbítási már nem kell. Néha kérik, de nem kell.
Ha van még kérdésed, tedd fel.
Konkrétan erre gondoltam. :
Mennyire megbízható, vagy esetleg ebben az árkategóriában más? Megmondom őszintén, hogy nem nagyon akarok rá többet költeni.
A helyedben semmiképp nem vennék használtat. Szerintem már elsőre érdemes jót venni önvédelemre, sok múlhat rajta.
Meg olcsóbb is egyből jót venni, mint 2 szar után venni meg ugyan azt. :)
De ahogy érzed. Csak mindenképp próbáld is ki (azzal a tölténnyel, amivel viselni akarod), ne élesben derüljön ki hogy valami nem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!