Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van itt olyan rendőr esetleg...

Van itt olyan rendőr esetleg orvos aki tisztában van rendészeti szakközépiskolák kizáró egészségügyi problémáival? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tudom fent vannak az adott iskolák honlapján, de olyan fajta betegség nincs ami nekem volt régebben, persze teljesen gyógyult vagyok papírom is van és nem korlátozz semmibe hogy beteg voltam régebben (6 éve). Rosszindulatú nyirokcsomó daganatról lenne szó( hodgkin kór) 20/F

2013. febr. 15. 14:54
 1/1 CODE3 ***** válasza:
Ha gyógyszert kell szedned folyamatosan, akkor az határozza meg hogy kizáró ok vagy nem, pontosabban az összetevők miatt. Nem tudom most meddig lehet leadni a jelentkezést, de ha még az évben akarsz jelentkezni nagyon sietve keresd fel a területileg illetékes rendőrkapitányságon a személyügyis tisztet, és kérj jelentkezési egységcsomagot. Mielőbb töltsd ki és juttasd el a szakközépiskolának. Kell majd valamelyik rendőrségről befogadó nyilatkozat, ehhez az kell h bemész egy rendőrségre és jelzed h itt akarsz dolgozni, szakközépbe jelentkezel és ahhoz kéred az elbeszélgetést, 3 főtiszt beszélget Veled és ha okésnak találnak akkor megkapod, a suli közben és után ott fogsz szolgálni. Nem kell megijedni ha nem az első helyen kapod meg:) Suliba pedig jelentkezz és készülj erőnlétileg nagyon, mert sokan kiesnek mert nem készülnek. Nem egy barátom van akinek 3-ra sikerült bejutni, most nyomozó, van aki 5-ik felvételin jutott be:) Kitartás! :)
2013. febr. 19. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!