Most komolyan, ezért razziáznak? Te mit gondolsz?
A történet: egy vidéki kisvárosban lakom, a közelünkben a romák nemrég megvertek pár rendőrt (valaki úgyis tudni fogja, miről beszélek). Tudnivaló volt, hogy a romák már kb. 10 éve lopják az áramot és a gázt, de eddig nem bántották őket, ám most, a rendőrverés után a zsaruk azt mondták, ha ők így, akkor mi is így. Megszállták nem csak az adott várost, hanem a környéket is, köztük minket. Tudni kell, hogy ezen a környéken a romák nagyon vadak, mindent ellopnak, ami mozdítható, mindennaposak a verekedések, heti szinten vannak késelések.
A mi városunkban tudtommal van egy drogkereskedő. Egyik rendőr ismerősöm azt mondta, hogy most tisztogatás következik, van egy pár nevük a drogügyletekkel kapcsolatban, akikre le fognak csapni - vagy a drog átvételekor, vagy fogyasztás közben. Diszkréten rákérdeztem, hogy a romákkal és egyéb bűnözőkkel mi lesz; azt mondta, őket egyenlőre békén hagyják.
Most komolyan, fontosabb egy pár drogost elkapni, akik senkit sem bántanak, és amúgy is csak elterelni tudják őket? Nem mutatna jobban a rendőrségi jelentésben, hogy "emberölésért 5 évre börtönbe zárva", mint hogy "marihuána birtoklásért 6 hónapra elterelve"?
Szerintetek?
a jelenglegi drogtörvény tényleg nagyon gagyi, ellenben az a bizonyos kapcsolódó C-lista szerintem baromi hasznos, bár nem ártana frissíteni
aki késelős meg elgázolós füvesekről írt mindenben tévedett, a kender szinte semmilyen toleranciát nem alakít ki, ellenben az alkohol igen, az írás többi része meg egyszerűen röhejes, nem értem hogy képzeli valaki hogy olyan témában szólal fel amihez egyáltalán nem ért, HAZUDNI BŰN
a kérdésre válaszolva:
azt gondolom a magyar rendőrség már csak ilyen, egyáltalán nem meglepő
Na... nem tudom, hogy miért lettem lepontozva...:S
Pontosan tudom, hogy miért nem engedik működni azt a bizonyos magyar csoportod, ez csak amolyan költői kérdés volt.
Mindenre jut ott idő ha akarják. A drogosokat elkapni nem azt jelenti, hogy hetekig semmi mást nem csinálnak.
De elhiheted, hogy a "békén hagyás" nem a rendőr döntése volt, hanem fentről jött. A legtöbb rendőr - sőt az összes - utálja a c-okat. ha rajtuk múlna már egy sem lenne.
Kedves kérdező, erősen gyanítom hogy kenderesi vagy,akárcsak én :D
Ahogy én tudom azóta sem k úrták meg egyik drogkereskedőt sem, és nem is fogják. Hogy miért? Hát.. a választ megadhatja Szabi, akit "az összes bantu testvérnek szólít" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!