Mit gondolsz Soma Mamagésáról?
Nekem az a véleményem, hogy álszent, hazug nő, aki pont az ellenkezőjét próbálja erőltetetten kimutatni. Van valami természetellenes a nőben. Engem idegesít ez az idős nő. Nem az a baj, hogy ronda, vagy hogy kövér, hanem hogy úgy csinál mintha bombanő lenne. Jó, nyilván így kompenzál szegényke, de már annyira természetellenes.
Nagyon érdekes, hogy egy TV műsorban a hosszú házasság titkairól beszél miközben! az alábbi videóban Soma mamagésa Spitzer Gyöngyi és férje Lőrincz György testbeszéde pont azt mutatja, mennyire nincsenek jóban. A fotelben nem egymás felé, hanem egymástól "eltávolodva" ülnek. Nem egy mai videó, mert Ördög Nóra itt még hosszú hajú.
Sziasztok!
Én nem nevezném azért, egyszerű celebnek. Nagyon sokat tett,azért, hogy híres legyen. Ő az a jazz énekes, akinek van papírja is róla( diploma;jazz előadóművész). Normális, szókimondó, magabiztos, logikusan gondolkodó nú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!