Mit gondolsz arról, ha egy fiú festi a haját?
Azt gondolom róla, hogy nem tetszett neki az eredeti hajszíne. Ha nem igénytelen, tehát nem hagyja h 10 cms lenövés legyen a fején, és természetes színt választ, akkor olyan mintha az lenne az eredeti hajszíne. Miért csak a nők tetszhetnek maguknak? Amúgy nekem egy punk rocker osztálytársam festi a haját szőkére. Ha nem ismerném évek óta, nem tudnám h nem az eredeti hajszíne. És egyáltalán nem bu.zi az illető.
18/L
Van egy ismerősöm aki festeti a haját.Ő már elég fiatalon elkezdett őszülni és idősebbnek nézett ki mint amennyi és azóta festeti a haját.Egyébként nem látszik a haján hogy festett.
Sokan mondják hogy a férfi hiúság határtalan és néha még a nőin is túltesz.
Szerintem egyáltalán nem gáz.Valakinek egész jól áll.
Szerintem egész ízlésesre meg lehet csinálni, de csak ha természetesnek tűnik. Sok rossz példát látni: hogy csak egyet mondjak, egy volt évfolyamtársam befestette a barna haját szőkére, de marha idióta színe lett, utána sapkában járt suliba, majd visszafesttette, mert, tudjátok, olyan, narancssárgás lett. Műszínű.
De, hogy például fölhozzak egy híres embert: ott van mondjuk Jon Bon Jovi. Szeretem a Bon Jovi zenekart, és amikor a gitáros nemrég szőkére festette a haját, az marha idióta volt, de Jon Bon Jovi valahogy annyira természetes szőkét választott, hogy én először meglepődtem, hogy nem az az eredeti hajszíne. Azért mondtam híres embert, mert szerintem őt a legtöbben ismeritek. Van ilyen szerintem, amikor sikerül valami tök természetes színt kiválasztani. Szerintem ebben az esetben nem feltétlen rossz. A másik pedig az, hogy ha valaki feketére festeti (és jól is áll neki!!), azt valahogy könnyebben megbocsátom. :) Sokszor a rocker srácok is ezt csinálják, szóval néha ez ilyen stílus. És ők nem feltétlen csak 10-en évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!