Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, ha egy...

Mit gondolsz arról, ha egy fiú festi a haját?

Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi a nemeteket és korotokat! Nem arra gondoltam, hogy szőkíti, hanem, hogy az egészet befesti.
2012. nov. 18. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha pl. eredetileg barna hajú és befesti feketére vagy szőkére az még oké. de csak ha jól áll neki. de egy szőke hajú.. inkább szerintem ne fesse nagyon semmilyenre.. :D
2012. nov. 18. 20:53
 2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom... Azért annyira ne legyünk már "nőiesek"! Persze, most már a fiúk is hordhatnak fülbevalót, rózsaszín csőgatyát (pfúj), de akkor is! Ez a hajfestéses dolog maradjon meg a nőknek/homoszexuálisaknak. 14/l
2012. nov. 18. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi jót nem gondolok róluk. Amikor idõsebb férfiakat is látok, hogy festetik a hajukat, nagyon rosszul vagyok tõlük.
2012. nov. 18. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Régebben az ilyet elhordtam minden buzzinak... de van egy példaképem és sötét hajjal nagyon hasonlítok rá ezért a szőkésbarna hajamat befestettem feketére vagyis inkább sötét barna de megbántam..szerencsére pár héten belül lekopik :D
2012. nov. 18. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt gondolom róla, hogy nem tetszett neki az eredeti hajszíne. Ha nem igénytelen, tehát nem hagyja h 10 cms lenövés legyen a fején, és természetes színt választ, akkor olyan mintha az lenne az eredeti hajszíne. Miért csak a nők tetszhetnek maguknak? Amúgy nekem egy punk rocker osztálytársam festi a haját szőkére. Ha nem ismerném évek óta, nem tudnám h nem az eredeti hajszíne. És egyáltalán nem bu.zi az illető.

18/L

2012. nov. 18. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm aki festeti a haját.Ő már elég fiatalon elkezdett őszülni és idősebbnek nézett ki mint amennyi és azóta festeti a haját.Egyébként nem látszik a haján hogy festett.

Sokan mondják hogy a férfi hiúság határtalan és néha még a nőin is túltesz.

Szerintem egyáltalán nem gáz.Valakinek egész jól áll.

2012. nov. 18. 21:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem egész ízlésesre meg lehet csinálni, de csak ha természetesnek tűnik. Sok rossz példát látni: hogy csak egyet mondjak, egy volt évfolyamtársam befestette a barna haját szőkére, de marha idióta színe lett, utána sapkában járt suliba, majd visszafesttette, mert, tudjátok, olyan, narancssárgás lett. Műszínű.

De, hogy például fölhozzak egy híres embert: ott van mondjuk Jon Bon Jovi. Szeretem a Bon Jovi zenekart, és amikor a gitáros nemrég szőkére festette a haját, az marha idióta volt, de Jon Bon Jovi valahogy annyira természetes szőkét választott, hogy én először meglepődtem, hogy nem az az eredeti hajszíne. Azért mondtam híres embert, mert szerintem őt a legtöbben ismeritek. Van ilyen szerintem, amikor sikerül valami tök természetes színt kiválasztani. Szerintem ebben az esetben nem feltétlen rossz. A másik pedig az, hogy ha valaki feketére festeti (és jól is áll neki!!), azt valahogy könnyebben megbocsátom. :) Sokszor a rocker srácok is ezt csinálják, szóval néha ez ilyen stílus. És ők nem feltétlen csak 10-en évesek.

2012. nov. 19. 02:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmit. A párom festi a haját feketére, mert olyan sebarna neki, és nem szereti. Szerintem jobban is áll neki - bár én így szoktam meg :)
2012. nov. 19. 11:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Neked is! Jöhetnek még.
2012. nov. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!