Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kell így elvenni a...

Miért kell így elvenni a kedvem az egésztől?

Figyelt kérdés
Rendőrnek akartam menni, már szeptemberben kezdenék ha sikerülne a felvételi(tudom h sikerülni), örültek is neki először, de aztán anyám és apám bizonytalan és kissé szomorú hogy rendőrnek akarok menni, le akarnak beszélni...miért?Azt mondták majd tönkre megy a családi életem egyszer meg mit tudom én.Akkor ne menjek vagy csak ők fogják fel ilyen gyerekesen ezt?Tudom hogy nem könnyű de én szeretném csinálni.
2013. jan. 17. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy a haverjaid hol dolgoznak, de nekem az egyik legjobb barátom a készenléti rendőrségnél dolgozik elég hosszú ideje már, és nem mondott semmi jót...Folyamatos a köcsögölés(ügyészség,felettesek),alkalmatlan vezetők,korrupt kollegák,meg a 40 kilós szőke lányok,akiket mostanában előszeretettel veszegetnek fel(az a fizikai felvételi nekik te jó Isten)akik annyit is érnek, amennyi látszik rajtuk...

2013. jan. 17. 15:26
 12/22 anonim ***** válasza:

Javasolja?

Én annyit látok, hogy folyamatosan szerelnek le az emberek és mennek ki külföldre dolgozni.

Mondjuk ha te nagyon vidéken élsz ahol ez az egy értelmes munkahely van, akkor nem szóltam...

2013. jan. 17. 15:31
 13/22 anonim ***** válasza:
2013. jan. 17. 15:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A rendőri munka egy különleges hivatás! Csak az tudhatja, aki benne volt, és csinálta (n csak hordta az egyenruhát).

Én 10 évet áldoztam rá az életemből! Aztán leszereltem. A munka most is nagyon hiányzik, de az azt körülvevő dolgok (korrupció, alkalmatlan kollégák/vezetők, társadalmi ellenállás, létbizonytalanság) megmérgezik az életedet! Ez az ország (társadalom) nem érdemli meg, hogy elhivatott emberek az életüket kockáztassák, és tönkremenjenek érte! (Minden tiszteletem az aktív kollégáknak, ők tudják, és értik miről beszélek!)

2013. jan. 17. 15:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a videó! A kolléga minden szava a szívemből szólt!
2013. jan. 17. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Egyrészt igazad van abban, hogy nem kell a világon minden embernek megfelelni. De! Emberekkel fogsz együtt dolgozni. Ahhoz, hogy felderíts egy ügyet (már ha bűnügyes leszel), akkor rengeteg embert kell majd kihallgatnod tanúként. De ha esetleg közrendes leszel, akkor is rengeteg emberrel találkozol. Az ő segítségük nélkül nem sokra mész. És ha az emberek nagy többsége sz*rba se néz, akkor nem fognak veled együttműködni.

2013. jan. 17. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Olvasd el ezt, főleg a rendőrkollégák hozzászólását. Minden betűjével egyetértek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__3891488-k..

Egy rendőr

2013. jan. 17. 23:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem lenne gáz a rendőri hivatás, ha olyan lenne az ország, hogy (legalább javarészben) közmegegyezésen alapuló, kiszámítható élet lenne.

Amíg félgyarmati sorban lévő országban akarsz rendőr lenni, aki parancsra cselekszik (a lelkiismereteddel is szembe kell menned, ezt vállalod vele), addig ne várj semmi jóra.

A fizetésedből nem fogsz tudni megélni, tehát vagy nyomorogsz, vagy kiegészíted majd valahogy.

Ha annyira vágysz rá, akkor rajta! Ha nem olyan lesz, mint amire most gondolsz, akkor majd mit fogsz csinálni?

2013. jan. 18. 08:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Bonyolult ez gyerekek, nagyon bonyolult... fogalmam sincs
2013. jan. 18. 10:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű egy rendőr élete.Tényleg meg van kötve a kezük,sajnos a mögöttes jogszabályi háttér nem a legmegfelelőbb,ezért a rendőrök megítélése rossz az emberek szemében hogy nem csinálnak semmit( aláírom hogy van az állományban aki bele szarik az egészbe) de aki lelkiismeretesen szeretné csinálni az sem tudja,mert meg van kötve a keze. Ha nálunk is az lenne mint Amerikában ahol a rendőrök több mindent megtehetnek talán változna a helyzet.A jogalkotóknál és az ország vezetőinél kellene keresni a problémát!
2013. jan. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!