Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Helyszíni bírságot kaptam...

Helyszíni bírságot kaptam stop táblánál való pillanatra meg nem állásról. Kapok postai levelet?

Figyelt kérdés

nem okoztam balesetet meg nem veszélyeztettem mert rendesen belátható volt. De nem ez a lényeg.

Kérdésem az, hogy kapok erről bármiféle postai értesőt is? Saját hibám és szeretném úgy kifizetni zsebpénzből hogy szüleim ne tudják meg. 22/F

2013. jan. 14. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmilyen levelet nem fogsz kapni. Csekket kaptál elvileg a helyszínen, azt befizeted és ennyi. Amúgy nálam a Stop tábla az ahol tényleg mindig megállok, mert egyrészt ismerősömet is ezért büntették, másrészt pedig nem múlik semmi azon a 2 másodpercen. Nem éri meg sem a baleset, sem a büntetés.
2013. jan. 14. 10:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Jogról meg erkölcsösségről ne beszéljünk egy lapon :)

A STOP tábla azt jelenti, hogy valahol a kereszteződésben egy pillanat erejéig mind a négy kereked áll. Ezt mondja a jogszabály. A rendőri intézkedés jogos, azonban a morális oldala valóban megkérdőjelezhető.

A sárga csekket befizeted, és senki nem fog bántani :)

2013. jan. 14. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!