Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Helyszíni bírságot kaptam...

Helyszíni bírságot kaptam stop táblánál való pillanatra meg nem állásról. Kapok postai levelet?

Figyelt kérdés

nem okoztam balesetet meg nem veszélyeztettem mert rendesen belátható volt. De nem ez a lényeg.

Kérdésem az, hogy kapok erről bármiféle postai értesőt is? Saját hibám és szeretném úgy kifizetni zsebpénzből hogy szüleim ne tudják meg. 22/F

2013. jan. 14. 08:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Természetesen elfogadtam a kiszabott büntetést és alá is írtam nekik meg megkaptam hozzá a csekket is.
2013. jan. 14. 08:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha befizeted a csekket nem kapsz utólag levelet. Elvileg kaptál egy csekket és egy fehér A4-es lapot amire rá van írva, hogy mit követtél el és az is, hogy minek mennyi a tarifája, van 30 napod a befizetésre, ha ezt nem teszed meg az önkormányzat küldi ki ugyanezt a csekket cirka fél évvel később. De ezt az intézkedő rendőrnek el kellett mondania!
2013. jan. 14. 08:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Pár dolgot elhadart és semmit nem értettem. Túl nagy vopt az ijedtség mert a semmiből elémvágott és inkább ő okozott volna ezzel balesetet. De nem érdekes. Amúgy nem A4eset kaptam hanem egy zöld színű levélméretűt. De köszönöm a választ. Reméltem hogy elintézhetem simán.
2013. jan. 14. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor volt még maradék a zöldből. :D Ugyanakkora, mint a csekk. Így sem fogsz utólagos levelet kapni, csak a csekk befizetős része marad a tiéd meg a zöld lap.
2013. jan. 14. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ilyenről se hallottam még... ha épp nem trafiznak a nyílegyenes úton, stop táblánál állnak lesben?
2013. jan. 14. 09:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Remek hír! Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 14. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Az az érzésem hogy most ez lesz a divat rendőréknél, ugyanis a stop táblánál senki nem áll meg kétszer.
2013. jan. 14. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a hatóságoktól kevésbé félsz, mint a szüleidtől?
2013. jan. 14. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Bicskén vagy egy stoptáblás kereszteződés, amit teljesen belátsz, csak véletlenül nem elsőbbségadós táblát raktak ki. Amióta stop tábla van, cirka 1 éve azóta látom a rendőröket "elbújva" ott minden második reggel és amikor megyek hazafelé akkor i egy héten 5 napból 3szor.
2013. jan. 14. 09:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Nincs kitől félnem de a szüleimnek is megvan a saját bajuk. Nem akarom őket ezzel is fárasztani. A lesben állásról meg az a véleményem hogy tény az manapság az autó luxus és akinek van luxusra pénze annak másra is van. Viszont mindennek van erkölcsi határa...
2013. jan. 14. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!