Helyszíni bírságot kaptam stop táblánál való pillanatra meg nem állásról. Kapok postai levelet?
Figyelt kérdés
nem okoztam balesetet meg nem veszélyeztettem mert rendesen belátható volt. De nem ez a lényeg.
Kérdésem az, hogy kapok erről bármiféle postai értesőt is? Saját hibám és szeretném úgy kifizetni zsebpénzből hogy szüleim ne tudják meg. 22/F
2013. jan. 14. 08:25
1/12 A kérdező kommentje:
Természetesen elfogadtam a kiszabott büntetést és alá is írtam nekik meg megkaptam hozzá a csekket is.
2013. jan. 14. 08:28
2/12 anonim válasza:
Ha befizeted a csekket nem kapsz utólag levelet. Elvileg kaptál egy csekket és egy fehér A4-es lapot amire rá van írva, hogy mit követtél el és az is, hogy minek mennyi a tarifája, van 30 napod a befizetésre, ha ezt nem teszed meg az önkormányzat küldi ki ugyanezt a csekket cirka fél évvel később. De ezt az intézkedő rendőrnek el kellett mondania!
3/12 A kérdező kommentje:
Pár dolgot elhadart és semmit nem értettem. Túl nagy vopt az ijedtség mert a semmiből elémvágott és inkább ő okozott volna ezzel balesetet. De nem érdekes. Amúgy nem A4eset kaptam hanem egy zöld színű levélméretűt. De köszönöm a választ. Reméltem hogy elintézhetem simán.
2013. jan. 14. 08:49
4/12 anonim válasza:
Akkor volt még maradék a zöldből. :D Ugyanakkora, mint a csekk. Így sem fogsz utólagos levelet kapni, csak a csekk befizetős része marad a tiéd meg a zöld lap.
5/12 anonim válasza:
ilyenről se hallottam még... ha épp nem trafiznak a nyílegyenes úton, stop táblánál állnak lesben?
6/12 A kérdező kommentje:
Remek hír! Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 14. 09:17
7/12 anonim válasza:
Az az érzésem hogy most ez lesz a divat rendőréknél, ugyanis a stop táblánál senki nem áll meg kétszer.
8/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de a hatóságoktól kevésbé félsz, mint a szüleidtől?
9/12 anonim válasza:
Bicskén vagy egy stoptáblás kereszteződés, amit teljesen belátsz, csak véletlenül nem elsőbbségadós táblát raktak ki. Amióta stop tábla van, cirka 1 éve azóta látom a rendőröket "elbújva" ott minden második reggel és amikor megyek hazafelé akkor i egy héten 5 napból 3szor.
10/12 A kérdező kommentje:
Nincs kitől félnem de a szüleimnek is megvan a saját bajuk. Nem akarom őket ezzel is fárasztani. A lesben állásról meg az a véleményem hogy tény az manapság az autó luxus és akinek van luxusra pénze annak másra is van. Viszont mindennek van erkölcsi határa...
2013. jan. 14. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!