Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a francot képzelnek ezek a...

Mi a francot képzelnek ezek a rendőrök? Nekik mindent szabad?

Figyelt kérdés
Ma mentem haza Budáról, az Erzsébet híd felé tartottam, középső sávban 53 km/h sebességgel a Krisztina körúton és egy Ford Focus rendőrautó minimum 70-nel húzott el mellettem a belső sávban. Előtte a lámpa besárgult, de leszarta, nyomta neki, piros is lett, de azt is leszarta, átment a full piroson. Mindenféle megkülönböztető jelzés nélkül. Villogtam is neki csomót a pirosnál lassítva és megállva, hogy mi a francot képzel, de semmi, csak száguldott tovább. Ha én csinálnék ilyet, gondolom azonnal 300 ezres bírságot kapnék. Megbüntetik őket is az ilyesmiért, ha mondjuk ezt a madarat bejelentem ezért???

2013. jan. 10. 22:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is rendőr vagyok, de még senkit nem büntettem meg, meg sokan más kollégám sem hozzám hasonlóan. Most akkor:

a) nem is vagyok rendőr

b) jobban végzem a munkám, mint a "büntetős" kollégáim

c) rosszabbul végzem a munkám, mint a "büntetős" kollégáim

d) mindhárom

e) egyik sem

:)

2013. jan. 17. 20:06
 32/40 A kérdező kommentje:
Akkor a B válasz a helyes. Nagyon örülök, hogy vannak kivételek!!!
2013. jan. 17. 22:27
 33/40 anonim ***** válasza:

"Akkor a B válasz a helyes."

Sajnos elégtelen!

A helyes válasz a sorok között található, csak te még nagyon-nagyon kicsi vagy hozzá...

2013. jan. 17. 22:52
 34/40 sni ***** válasza:
A megfejtés: egyik sem vagy, ugynis a rendőr nem büntet, hanem figyelmeztet, helyszíni bírságot szab ki, feljelent szabálysértések esetén! A bíróság bűncselekményesetén elítél, és akkor jön a BÜNTETÉS! Jogi fogalomzavar a kérdezőtől, de hát ez itt megszokott! :) Kérdésedre válasz: ha a rendőr gyorsan hajt, lehet, hogy csak éhes (de ha lefotózzák, drága kaja lesz), de lehet, hogy csak egy szimpla címre ment, ahova sietni kellene, és lehet, hogy nem az összes csillárt felkapcsolva, hogy 2 km-ről látni lehessen. Ha eredményt is akar (tehát a helyszínen érni az elkövetőt) nem biztos, hogy a legjobb módja, ha végig visít a sziréna, és diszkóhangulatot csinál a kéklámpával! ezzel együtt vállalja, ha lefotózzák, akkor megy befizetni! Bocsánat, nem fizeti be, mivel a rendőrség az üzembentartó, az kifizeti, tőle meg levonják a fizetésből!
2013. febr. 17. 22:34
 35/40 ZETAS ***** válasza:

@31

Fuu de utáltam mindig is az ilyen tesztes kérdéseket :D

2013. febr. 18. 10:11
 36/40 sni ***** válasza:
ZETAS: akkor megzöldülnél 1200 kérdéstől 4 óra alatt?:) utána még bele is kérdeznek....:)
2013. febr. 18. 12:14
 37/40 ZETAS ***** válasza:

@sni

MPT-E pszichológiatesztre gondolsz, vagy valami NKE-RTK-s agyrém? :)

Én úgy alapból nem csipizem ezeket. Nekem fősulin 160 kérdés/szűk 2 órá volt asszem a leghúzósabb.

Jobban szeretem inkább kifejteni briliáns elmém gondolatait :D

2013. febr. 18. 12:36
 38/40 sni ***** válasza:
Nálunk ilyen 2 évente ugyanaz a teszt...:)
2013. febr. 18. 12:39
 39/40 ZETAS ***** válasza:

2 évente teszt a rendőröknek?

És, ha megbukik? Szevasz tavasz?

2013. febr. 19. 08:46
 40/40 sni ***** válasza:
jól mondod, mivel a neve is pszichológiai alkalmassági vizsgálat! Sosem buktam, nem tudom mi utána a menete, ez nem jelenti azt, hogy aki átmegy az alkalmas is, sajnos akaratlanul is marad pár John Wayne is! :)
2013. febr. 19. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!