Miért van az, hogy a rendőrök csak a szájukkal mondják, közben nem is azt teszik amit mondanak?
A rendőrség mindig csak mondja,hogy ők segítenek a bajba jutottakon és a hajléktalanokon. A police.hu lapon is számos olyat írtak,hogy gondoskodtak a hajléktalan biztonságba helyezéséről stb.
Tegnap a két szememmel láttam a nyugati pályaudvarnál ahol feljövünk a metrótól,a skála oldalán,na ott szoktak állni a járőrök tegnap is ott álltak,arrébb meg 30-40m-re ott feküdt a földön egy hajléktalan és nem intézkedtek a rendőrök csak ott álltak a metrólejárónál mint egy fa.
Na ennyit a rendőri segítségről.
Vagy én intézkedjek esetleg?,én csak egy járókelő voltam,esetleg lehetett volna szólnom a járőrnek,hogy menjenek már és intézkedjenek akkor de nem szóltam,mert,ha a rendőrök ennyire okosak akkor vegyék észre maguktól.
Te mit gondolsz erről?
Van egy rendőr ismerősöm. Nagyon sokszor meséli, hogy télen amikor bejönnek a nagy hidegek, mennek a hajléktalanokhoz szociális munkásokkal együtt, hogy rábeszéljék őket, hogy menjenek szállóba, vagy a szokásos helyre ahová a hajléktalanok mehetnek. 20 hajléktalanból 5 fogadd el segítséget. A többi hogy kedvesen hl durván de elzavarja a rendőrt és a szociális munkást is. Nem hajlandón szállóba menni, inkább maradnak a híd alatt. Ilyenkor egyik rendőr sem tud mit tenni,csak annyit, hogy másnap első útjuk odavezet, hogy megnézzék túl élték a hideg éjszakát.. Jó magam is voltam egyszer velük egy ilyen körúton. Volt hogy a hajléktalan nem hitte el hogy egy rendőr és szociális munkás beszél hozzá. Fejébe vette, hogy csak a jó helyét akarják ellopni tőle,és a hölgyet aki velünk volt kis híján leköpte..
Kedves kérdező.
Legközelebb menj oda a rendőrökhöz és kérdezz rá miért nem segítenek. Az is lehet hogy már többször próbálkoztak sikertelenül. Vagy menj oda te a hajléktalanhoz, és kérdezd meg tőle, hogy miért nem megy hajléktalanszállóba.. Ha kedves a hajléktalan elmeséli neked. Ha egy idegbeteg akkor ne csodálkozz ha anyázni kezd..
Nem kell szidni a rendőröket.. Vannak akik tényleg végzik a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!