Miért van az, hogy a rendőrök csak a szájukkal mondják, közben nem is azt teszik amit mondanak?
A rendőrség mindig csak mondja,hogy ők segítenek a bajba jutottakon és a hajléktalanokon. A police.hu lapon is számos olyat írtak,hogy gondoskodtak a hajléktalan biztonságba helyezéséről stb.
Tegnap a két szememmel láttam a nyugati pályaudvarnál ahol feljövünk a metrótól,a skála oldalán,na ott szoktak állni a járőrök tegnap is ott álltak,arrébb meg 30-40m-re ott feküdt a földön egy hajléktalan és nem intézkedtek a rendőrök csak ott álltak a metrólejárónál mint egy fa.
Na ennyit a rendőri segítségről.
Vagy én intézkedjek esetleg?,én csak egy járókelő voltam,esetleg lehetett volna szólnom a járőrnek,hogy menjenek már és intézkedjenek akkor de nem szóltam,mert,ha a rendőrök ennyire okosak akkor vegyék észre maguktól.
Te mit gondolsz erről?
Ugyan már Bucsek...
Egy félkegyelmű fél perces bámészkodás után, 0 rálátással vagy háttérismerettel, fröcsögve szidalmaz több mint 40.000 embert. Szerinted erre érdemes reagálni?
Átérzem a felindultságodat elhiheted, de ez inkább szánalmas volt, mint sértő. én az ilyen majmokon nagyon jókat szoktam nevetni a monitor előtt.
Tudod kedves kérdező, egyszer meghívtam egy hajléktalant a Mc Donaldsba kajálni (az volt a legközelebb) és az ilyenek mint te, a nagy segítőkész emberek úgy kinéztek minket onnan, csak azért, mert koszos volt, és nem épp jó szagú! Szegény ki akart menni, de mondtam, hogy amíg velem kajál, addig a melegbenm fogunk ülni! Ennyit rólatok, csak pofáztok a segítségről, de kinézitek ezeket az embereket, 80%-ban meg pont lesz@rjátok! Megfordítom amit írtál!
Na ennyit az állampolgári segítségről! Ha annyira bántott volna a dolog, felhívod a Krízis központot, ők kiküldenek egy szoc munkást hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!