Mi a francot képzelnek ezek a rendőrök? Nekik mindent szabad?
"remélem akkor is patkányok lesznek a rendőrök, ha segítségért telefonálsz nekik! szégyelld magad, hogy így beszélsz!"
Az elmúlt negyven évben egyszer sem telefonáltam nekik segítségért, és az elkövetkezendő negyvenben sem fogok, ők nekem viszont már nem egyszer, és tanúként is idéztek be mert akkora pancserok, hogy önerőből nem tudták az ügyet felgöngyölíteni. Nem tartom őket semmire, és attól hogy te rendőrimádó vagy még nem is fogom. Én sem várom el, hogy szeresd a szomszédom.
"Én találkoztam már rendes és szemét rendőrrel is, igazából a szervezettel van a baj. "
Rögtön az első hozzászólásomban leírtam, hogy magát a szervezet kellet volna már rég szétzavarni és akkor a bűnözés is jelentősen visszaesne.
"Nagyon hiányzik a magyarokból az egyenruhások iránti legkisebb tisztelet is, sajnos."
Épp ezért kellett volna már rég szétzavarni őket és egy komoly normálisan viselkedő testületet alapítani valami más néven, hogy az állampolgárnak ez az egykori szégyenletes bűnöző társulat eszébe se jusson róluk.
Hát abba inkább ne is menjünk bele, hogy tudja-e a kérdező, hogy miért volt annyira sietős a rendőröknek. Abba meg főleg ne, hogy ki és milyen feltételekkel használhatja a megkülönböztető jelzést a járőrautón. Meg abba se, hogy van-e arról fogalma, hogy hányszor van olyan, mikor senki nincs, aki rendelkezik ilyen jogosultsággal, mégis menni kell?! Ezeket hagyjuk, jelentéktelen apróságok. :)
Azért ez megütötte a füle.... szememet:
"tanúként is idéztek be mert akkora pancserok, hogy önerőből nem tudták az ügyet felgöngyölíteni."
Tehát úgy gondolod, hogy a szuper rendőrök olyanok, akik tanúk kihallgatása nélkül, akiknek ugye mivel szem- vagy fültanúi voltak bizonyos eseményeknek, amit vizsgáltak, szóval az ő kihallgatásuk nélkül fognak felderíteni egy ügyet. Tehát ha van egy bankrablás, ne keressünk tanúkat, akik személyleírást adnak az elkövetőkről, hanem majd az irodájuk egyik sötét sarkában mély meditációba merülnek, vagy épp ha az se segít, belenéznek a varázsgömjükbe, és hirtelen megjelenik lelki szemeik előtt az elkövető minden személyes adatával, elérhetőségével, tartózkodási helyével együtt?! Sőt, még egy virtuális térkép is megjelenik előttük, ami mutatja, hogy éppen hol van, hogy elkaphassák.
Bocs, ha félreértettem valamit. :D
Szerintem ismerjük egymást, így arctalan duzzogó sem vagyok :D. Csillapítsd már kíváncsiságom és áruld el: Mi lehet az a körülmény, hogy nem használja a MKJ-t, amikor balesetveszély lehetősége áll fent?
Ha neadjisten CRASH lesz (civil vagy befestett szolgálati autóval), akkor majd a rendőr lehajtott fejjel elismeri, hogy: Igen, én hibáztam? Naneee :D Nemdebár?
Mivel nem készíthetünk (halandó civilek) felvételt sem rendőrgépjárműről, se rendőrről, így ezeken a dolgokon csak duzzoghatunk.
Ha meg lenne felvétel, akkor az illetéses kapitányság elintézné egy: "bejelentéshez vonult ki a járőrautó" vagy hasonlóval? Nemdebár? :)
Igen, te vagy az egyetlen, akit ismerek. A többiek attól még arctalanok, mindenféle negatív felhang nélkül. :)
Egyébként ezt írtam: "...de a lehetőségekhez képest akkor is sietni kell. Nem veszélyeztetve másokat." Ha mkj-sel haladnak, akkor is balesetveszélyesek. Sőt! Akkor talán még jobban is. Mert akkor esetleg hajlamosabbak belefeledkezni a "kékvillogós száguldásba", mert hogy mkj-sel mennek. :)
Egyébként nagyon egyszerű. Sietni kell, de az illetőnek nincs PÁV vizsgája, mert mondjuk civil ruhás az illető, és csak csíkos autó van. (Mer' ugye ha civil ügyintézői kocsival menne, át a piroson 70-nel, akkor fel se tűnne, akkor csak egy "köcsög autós"-nak minősülne :-D) És éppen olyan sincs kéznél, akinek lenne jogosultsága használni a kéket. És persze, mondhatná azt, hogy "fuck off", megyek ötvennel, aztán majd egyszer odaérek. Vagy választja azt, hogy kicsit odalép, és megy 70-nel. De nem veszélyeztetve másokat. Azért ez lényeges dolog. Bár ez teljesen szubjektív, épp ezért a kutya le se sz*rja, de én inkább tartom szem előtt, hogy mások veszélyeztetése nélkül vezessek, mint hogy most 50 helyett 60-nal megyek. És lehet, hogy a történet rendőr szereplője is ezt választotta. Hangsúlyozom, "lehet"!!!, mert nem tudom, miért sietett. Csak egy másik nézőpont, hátha... :)
Amúgy abban igazat adok, hogy talán nincs értelme bemenni, mert csukóból elküldenék a f*szba, hogy "Címre mentek." Hála a kiváló rendőr - állampolgár kapcsolatnak... Köszönjük.... annak, akinek ez köszönhető.
Mi van #2-es, kihazudtak a bűntársak? Ügyes vagy...
#9-es A vasúti átjáróban nincs seb. korlátozás, így megsüthetik a 35-ös fotójukat... A vagdalkozáshoz nem ártana egy kis szabályismeret sem... Ja, hogy ahhoz agy is kéne? Pech...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!