Késsel fenyegetve egy 93 éves bácsit fosztott ki két tizenéves (14 és 15) suhanc (nem svédek). Két Iraki megkéselt egy magyar fiatalt. Hová züllik még ez a társadalom?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 18:56
21/23 anonim válasza:
"Mert ehhez szerinted mit lehet még hozzáfűzni? Csak nem "rokon" vagy? :D"
Igen, rokon vagyok... bazz', a színvonal... :)
Amúgy meg, ha mást nem inkább, akkor inkább semmit nem kéne hozzáfűzni, ld. legelső válasz(oma)t. De ha te örülsz, akkor én is örülök. Írtál egy nagy közhelyes semmit, de legalább elmondhatod, hogy hozzászóltál... :D
22/23 anonim válasza:
"Igen, rokon vagyok... bazz', a színvonal... :)"
Különben nem tudom milyen színvonalat vársz erre a site-ra!
Főleg a hozzám intézettre viszont (amit már kivettek).
Ami meg biztos, hogy nem te szabod meg ki szólhat hozzá egy kérdéshez! :)
23/23 anonim válasza:
Oszt' hol írtam én, hogy meg akarom szabni, ki szóljon hozzá. Mondjuk tényleg jó, hogy bárki hozzászólhat, mert annál jobban szórakozok. :) Amúgy igazad van, itt minimális színvonalat sem lehet várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!