Miért van az, hogy Magyarországon az úgynevezett nemzeti oldal 90-95%-a kulturálatlan és erkölcstelen, miközben folyton becsületről és hűségről papolnak?
Kedves kérdező, szerintem erősen eltúlzod a dolgot!
Igen vannak ilyen kocsmai stílusban megmondó és megoldó emberek, de ők olyanok mint egy szurkolótábor kemény magja A hangjuk elnyomja a kevésbé agresszív többséget. Szerintem.
Azt se felejtsük, hogy most "divat" lett a dologból, tele van olyan emberekkel akik addig veszik komolyan, hogy felvesznek egy-két "ősmagyar" ruhadarabot, veretes tarsolyt, elmennek valami tömegrendezvényre és hurrá.
Aki akar és tud tenni az ügy és a haza érdekében, az bizony egy szűk réteg. És ha tényleg ezzel vannak elfoglalva, akkor nyilván nem acsarkodásra vagy törvénytelenségre jár közben az agyuk.
Én is azt vettem észre, hogy azokra hasonlítanak a legjobban, akiket annyira megvetnek és utálnak...
És sokszor a "káros elemek" teljesen jó emberek.
Szélsőséges helyzetnek szélsőséges megoldása. Ebben speciel a legutolsó "turbómagyarnak" is igaza van, hogy nem maszatolással meg szép szóval kell a kialakult helyzetet megoldani.
Erkölcstelen? Több-kevesebb mészárlás a jó ügyhöz is hozzátartozik, sorry.
"Szélsőséges helyzetnek szélsőséges megoldása. Ebben speciel a legutolsó "turbómagyarnak" is igaza van, hogy nem maszatolással meg szép szóval kell a kialakult helyzetet megoldani.
Erkölcstelen? Több-kevesebb mészárlás a jó ügyhöz is hozzátartozik, sorry."
Te is gyönyörű vagy, mondhatom. Az Isten mentsen meg minket az ilyen emberektől, akik ezreket akarnak lemészárolni az elborult elméjükkel.
És legalább lehetne annyi eszed - ha már lelkiismereted nincs és nem sajnálod azokat, akiket mészárolsz - hogy a magyarság jó hírnevére és megítélésére hozol a gyilkosságokkal szégyent. Nem is értem, hogy lehetnek egyesek ennyire agyatlanok. Tudod te egyáltalán mit jelent az, hogy megölsz egy embert?
Nos Komplikato, szerintem nem túlzok. Sajnos.
Az egyetlen nőismerősöm a nemzeti oldalon, akiről azt hittem, hogy többé-kevésbé elfogadható módon gondolkodik, jelenleg 19 éves és egy 48 éves, házas férfi szeretője. Ez a felismerés elég nagy csalódás volt nekem. A többi agyonpiercingelt, kifestett, acélbetétes, rocker magyar hölgyről ne is beszéljünk.
Nem azt akarom, hogy éljenek az emberek viktoriánus életmódot, mert az már betegesen merev volt, de a lazaság mellett lehetne bennük tartás is, ami sajnos nincs. Én úgy érzem, hogy ennek a nemzetnek már vége. El kell innen menni.
ma 14:18
Te abszolút nem érted, hogy miről beszélek...
"Sajnos rossz környezetben vagy. Nálunk nincs is ilyen általad leírt személy. A mi családunkban nem is nagyon csipázzák a rockot, persze minden műfajban megvannak a gyöngyszemek. Amúgy mit értesz ez alatt a szó alatt: "magyarkodó"? Tudtommal nem létezik ilyen szó...."
Sajnos nálam csak ilyenek vannak. A magyarkodó pedig azt jelenti, hogy valaki teszi az agyát, hogy ő mekkora magyar, miközben az erkölcsei fényévekre vannak attól a szinttől, amit én magyarnak neveznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!