Miért van az, hogy Magyarországon az úgynevezett nemzeti oldal 90-95%-a kulturálatlan és erkölcstelen, miközben folyton becsületről és hűségről papolnak?
"Igen vannak ilyen kocsmai stílusban megmondó és megoldó emberek, de ők olyanok mint egy szurkolótábor kemény magja "
Komplikatoval bár nem szoktam, de egyet értek. Ezek nem hogy nem 95, de 5%-ot nem tesznek ki. Ráadásul ezek nem nemzetiek csak balhésok, ha Fradi meccs van ott verik szét a stadiont, ha tüntetés ott a Tv székházat, és ennyi.
Én is nacionalista vagyok, te szerencsétlen. Ha ez eddig nem esett le számodra, most már tudod. Csak veletek ellentétben én nem hőzöngök, nem "büdöszsidózok" és "mocskoscigányozok" úton-útfélen, nem akarok tarkón lőni egyetlen egy embert sem és nem pakolgatok minden mondatom után felkiáltójelet, hogy megmutassam én írásban is tudok üvölteni, mint egy állat.
Pont ti járatjátok le a nemzeti oldalt azzal, hogy utolsó lumpen proliként viselkedtek és az agresszivitásotokkal nevetségessé teszitek az egészet. Hol vagytok ti Széchenyi Istvántól vagy Deák Ferenctől? Még Kossuth Lajosban is volt annyi kulturáltság, hogy a radikalizmusa ellenére tisztességesen viselkedjen.
A kérdés önmagában nem igaz.A jobboldali értékrendű embere
egyszerűen jobban tudnak érvelni.Ez azért van,mert nagyobb a tudásanyaguk,többet olvasnak,jobban érdeklődnek az élet dolgai iránt,és jobban utána járnak a tényeknek,így egyszerűen sokkal jobban látják az összefüggéseket.
Ez nem általános,de nagyon sok esetben megfigyeltem már.
Tehát a kérdés szerintem nem igaz.
A kommentben megjelent leírás,tán igaz is lehetne,de nem lehet ezt egyértelműen a jobb oldalhoz kötni.
Egy koncerten szórakozó lány miért nem szül 25 éves korára 2-3 gyereket,hát ezen azért el lehet vitatkozni.
Tény 20-30-éve: az volt a menő,mert akkor kitöltött egy tanácsi kérdőívet,és pár éven belül megkapta a lakását a fiatal pár.Ezek szerint akkor a fiatalok hazafiasabbak voltak,mert mindenki szült időben min.2 gyereket,munka volt,lakás volt,kaja olcsó volt.
Ez volt a kánaán,kár volt eszerint váltani:Úgy hívták
KÁDÁR -rendszer.Tele volt kicsi hazánk hazafiakkal,csak úgy látszik nem vettük észre.
Nézd, a jobboldali emberről szóló leírásod nagyon szép és tanulságos, de a valóságban ez egyáltalán nem igaz, legalábbis nem jellemző általánosan. Ráadásul szélsőjobboldaliakról beszélünk, nem csupán jobboldaliakról.
A fiatal lányoknak viszont nem kell 25 éves korukra 3 gyereket szülniük, én egyáltalán nem ezt mondtam. Ha 30 vagy 40 évesen szüli meg az utolsó gyereket, nekem azzal sincs bajom, bár tényleg ideálisabb fiatalon szülni. De akkor is az anyaságra kellene készülniük, mert az lesz a legfontosabb kötelességük. A 20 év körüli fiatal fiúknak viszont elhivatottan kell tanulniuk, hogy megfelelő szakma elsajátításával majd felelős, dolgozó családapák legyenek, akik eltartják a feleségüket és a gyermekeiket. A társadalomnak viszont kötelessége, hogy gondját viselje a bimbózó, fiatal családoknak, hogy el tudjanak indulni az életben és teljes értékű tagjai tudjanak lenni a társadalomnak.
Ezt szeretném, kultúrát és szilárd alapokat Magyarországnak és a magyarságnak. Ha mások ezt nem akarják, akkor senki ne csodálkozzon azon, hogy itt tartunk és aki ellene van, annak nincs joga nyavajogni, hogy jelenleg milyen rossz a helyzet.
Egy rövid észrevétel: a nemzeti oldalon levők nem feltétlenül nevezhetőek szélsőjobbosnak.A kérdésben a nemzeti szó szerepel.
Én is azt írtam,hogy az elmondottak azért nem általánosak,de
az utca embere szintjén igaz.A tévéstúdióban természetesen nem.
A befejező gondolat: teljesen igaz, egyetértek!!
AKI NEM TESZ ÖNMAGÁÉRT SEMMIT,az ne siránkozzon,és ne
bíráljon semmit.Azt mindíg a legkönnyebb.
Hát ha nem is 90%-uk, de inkább 60-70%-uk, és sajnos ők a hangosabbak... És mindig a hangosabbat jegyzi meg az ember.
Ez többnyire azért tudható be, mert a mai "nemzeti oldal" elég erősen érzelmi politizálást végez. Magyarán, nem megoldásokat kínál, hanem a problémákra mutogat csak két kézzel így hergelve a követőit. Lényegi megoldást viszont nem mond. Többnyire a fiatal réteget tudják ezzel megvezetni, akik még tanulatlanok, műveletlenek, ,és kevés élettapasztalatuk van. Hiszen ha egy 14 éves kuruc infón nevelkedik, akkor azt jegyzi meg, hogy minden más hírportál egy mocsok, az MTI pedig a Magyar Talmudista Iroda. (persze azt hozzá kéne tenni, hogy a kuruc infó cikkeinek 90%-ának forrása a Magyar Talmudista Iroda...)
És a "tanulatlan" réteg (nem a buták, hanem a tanulatlanok, mielőtt valaki itt lenézésről beszélne) könnyebben elhiszi az érzelmekre alapozott gazdasági téziseket, amiket sokszor egy első éves közgazdász meg tudna cáfolni. De egy egyszerű bolti eladó, aki közgazdaságot sose tanul, ő nem, ő elhiszi hogy úgy van.
És persze legtöbbjüknél a magyarság abban mutatkozik meg, hogy van legalább 5 KÁrpátiás pólójuk, egy acélbetétes bakancsuk, és egy árpádsávos zászlajuk. De nem tudnák felsorolni a 10 nemzeti parkunkat, vagy azt, hogy melyik lesz a 11., nem tudnák felsorolni az Árpád-házi királyaink felét sem, ahogyan Kosztolányitól se tudnának idézni. Nem tudnák megmondani mitől magyaros egy magyar kaja, miért Balaton a Balaton, és nem tudnának 3 népdalt elénekelni. (olyan népdalt, amit épp nem dolgozott fel a Kárpátia)
Pedig magyarnak lenni belül kell. Én Ausztriában élek, "hazaárulóként", mégis a magyar történelmet elég alaposan ismerem, bejártam már egész Magyarországot, mert szüleim úgy neveltek, hogy először Magyarországon nyaralunk, ott lássak mindent, és majd csak utána akarjak külföldre menni, különböző vándortáboroknak köszönhetően rejtett szépségeket is találtam az országban, és itt Ausztriában tanítom magyarul beszélni az osztrákokat(: Ez a nemzeti szerintem, ezt jelenti "magyarnak lenni", nem pedig polgárpukkasztásból árpádsávos zászlót lengetni.
Sajnos nem mindenkit nevelnek így.Itt azok a jó szülők,akik jó messzire viszik valamelyik tengerpartra a családot.
Pedig nem is mindíg kívánják a hosszabb utazást,de menni kell,nehogy valaki azt gondolja netán hogy" már nem telik rá".Ezt a marhaságot ami itt kialakult.
A belföldet én is úgy látom nem is ismerjük úgy,ahogy kéne.
Csak az elmúlt évek rosszabb anyagi helyzete hozta vissza a polgárainkat újból felfedezni a belföldi értékeinket.
Ha tehetnék sokan most is elmennének jó messzire külföldre nyaralni.
Ez fordítva is ugyanolyan igaz:
Miért van az, hogy Magyarországon az úgynevezett baloldal 90-95%-a kulturálatlan és erkölcstelen, miközben folyton becsületről és hűségről papolnak?
Nekem a legtöbb magyargyűlölő ismerősöm ilyen és semmi jelét nem adják annak, hogy az úgynevezett utcán tüntetgetésnél valami többet is képesek lennének kipréselni magukból. Mivel balos fialok ritkák (talán már műveltebbek), az idősebb Kátáristák és Gyurcsányisták is gyakran ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!