Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Melyik mit csinál?

Melyik mit csinál?

Figyelt kérdés
Honvédtisztnek vagy rendőrtisztnek éri jobb menni? melyik mit csinál? Tudtommal az NKE-n lehet tanulni mind a kettőt csak külön tagozaton, mind a kettőre lehet menni érettségi után? és mi,mennyi pont kell a bejutáshoz? hová könnyebb?
2013. jan. 3. 18:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szóval akkor katonai tisztként nem sok esélyem lenne??
2013. jan. 19. 21:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Esetleg más Alkotmány Védelmi Hivatalhoz hasonló katonai szervezet?
2013. jan. 19. 22:00
 23/24 anonim ***** válasza:

De miért minden áron katonaság? Nem olyan jó ám katonának lenni, csomóan onnan szerelnek át rendőrnek és nem fordítva.

Meg ne gondolkozz ilyen melókban, az elején úgy sem ott fogod kezdeni, hanem valamelyik kapitányságon vagy egy eldugott laktanyában jó messze otthonról..

2013. jan. 19. 23:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Akkor rendőrtiszt jobban megéri?? nekem azzal sincsen bajom csak ott szerintem (javíts ki ha nem légyszíves) nem tudom annyira kipróbálni a képességeimet? vagy egy rendőrtiszt mit csinál pontosabban? milyen lehetőségei vannak?
2013. jan. 20. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!