Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van rendőrökkel kapcsolatban...

Van rendőrökkel kapcsolatban pozitív tapasztalatod? Találkoztál már segítőkész rendőrrel?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 20:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
5%
De sokan állnak itt a rendőrök mellett. Tudjátok mit, akkor kívánom hogy titeket is büntessen meg legalább ugyanekkora összegre, nem tudom ahhoz mit szólnátok.
2013. jan. 4. 07:32
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Hogy mit szólnánk? Azt, hogy máskor nem szegjük meg a szabályokat. Csak a magas bírsággal lehet elérni azt, hogy legközelebb ne akarjon az ember szabályt szegni. Ha csak 5000-re büntet, akkor a legtöbben pár hét után el is felejtik a bírságot. Nem rendőrpártiak vagyunk, hanem törvénypártiak, amiket ha mindenki betartana, akkor közel sem lenne ennyi baleset szerintem.
2013. jan. 4. 10:32
 23/30 anonim ***** válasza:
4%
Akkor is első körben mindenki a rendőrt szidja, meg a törvényt, és biztos nem azt mondja magában hogy "igen biztos úr gyorsan mentem és veszélyes voltam a környezetemre, kérem írjon nekem egy 30.000-res bírságról szóló csekket".
2013. jan. 4. 12:05
 24/30 Shai-Hulud ***** válasza:
85%

Hát a mondat második felét valóban nem mondtam, és nem is fogom. Soha nem fogom MEGKÉRNI a rendőrt, hogy büntessen meg.

De az első felét bizony többször is mondtam már, mert akár tetszik, akár nem, VALÓBAN megszegtem a közlekedési szabályokat. Fizettem már én is gyorshajtásért 30 ezret, és persze hogy szívtam a fogam, mert nem kis pénz az. De el kell ismernem, hogy tényleg gyorsabban mentem (50-es úton 70-nel), és ezért tetszik, vagy nem, jogos volt a bírság.

Ezek a "becsület bajnokai" meg legalább beismernék, hogy hibáztak... De ahhoz ugye őszinteség is kellene.

2013. jan. 4. 14:05
 25/30 anonim ***** válasza:
85%
majálisra kivittek,mert a baratom megkerte oket hogy vigyenek ki hozza....
2013. jan. 4. 17:51
 26/30 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem őszinteség kérdése, hanem büszkeségé és persze sziklaszilárd, mély előítéleten alapuló elveké. :)
2013. jan. 4. 18:17
 27/30 anonim ***** válasza:
14%
A legtöbbet baltával csapnám agyon.
2013. jan. 4. 22:20
 28/30 anonim ***** válasza:
72%

17 éves voltam és találkoztam velük éjjel 2-kor az utcán. Kérdezték, hogy hol voltam és hova megyek. Mondom haveromnál voltam és megyek haza. És haza vittek.

6 "brazil" közül 1 úgy elverte az egyik haveromat (aki olyan részeg volt, hogy menni nem tudott, szóval igazán könnyű dolguk volt), hogy borda törés, combcsont repedés, zúzódások lett a jutalma és a mentő vitte el. Mi csak ketten voltunk egy másik haverommal, ki akartuk menteni a gyereket és nem mertük elmondani a rendőröknek, hogy mi történt, mert féltünk, hogy a brazilok utána minket is bántanak. Ezért inkább azt mondtuk, hogy a sötét miatt nem láttuk mi történt. Ők meg azt hazudták, hogy csak kergetőztek aztán a gyerek elesett :P

Utána mi ketten beültönk a rendőrautóba, azt mondták a rendőrök, mutassuk meg hol lakik az áldozat édesanyja. Mutattuk merre menjenek, de nem arra mentek, hanem a verekedő banda után. Rájuk világítottak, megkérdezték, hogy melyik volt az? Mondom: ott középen az első. Odahívták a rendőrautóhoz a gyereket:

-Nincs valami mondanivalód?

-Nincs.

-Mi a neved?

-Xy..

-Tegyél a neve mellé egy X-et (mondta a társának)

Tényleg nincs semmi mondanivalód? (közben mi ott hátul kuporogtunk a hátsó ülésan :D)

-Nincs.

Ennyi volt. A rendőrnek eldurrant az agya, rányitotta az ajtót a gyerekre, elvitte hátra, már hallottuk is a csattogást meg az anyázást. Erre kiugrott a másik is, nagy ordítozások meg még 1-2 huppanás :D

Egy olyan 5 perc múlva visszaszálltak és mondták:

-Ne aggódjatok fiúk, ezekkel már nem lesz több probléma :D

---

Egyszer itthon voltam egyik nyáron és néztem a TV-t. Nyitva volt az emeleten a terasz ajtó, fújta a függönyt a nyári szellő. Egyszercsak valami CB hangokat hallok, meg ilyen szöveget, hogy "lehet a teraszon ment be"

Hát úgy hirtelen megállt bennem az ütő :D Kinéztem az udvarra és láttam, hogy ott áll 2 rendőr és néz fel a teraszra. Na mondom lehet le kéne menni szólni nekik, hogy itt nincs senki. Nyitom a lenti ajtót és szép óvatosan nyitottam ki, de már mind a két rendőr ott állt előhúzott gumibottal.. gyorsan mondtam, hogy nyugi én itt lakom :D Aztán mondták, hogy mutassak valami igazolványt meg kérdezték hogy hívkják apámat meg ilyesmi.. aztán mondták, hogy jól zárkódjak be, mert sok az érdekes alak mostanában erre felé :D

Azért jó tudni hogy így vigyáznak az emberre ::D

2013. jan. 5. 05:06
 29/30 anonim ***** válasza:
74%

Előző vagyok.. mág van egy csomó sztorim velük, de nem akarok ide regényt írni. Egyszer elkaptak motorral és előttem ment 3 haverom. Nekik nem volt semmi papírjuk, nekem meg igen és engem fogtak meg :D

Csak pozitív élményeim vannak velük. Igaz, hogy én vidéken élek, de én szeretem őket, nagyon segítőkészek. Egyszer volt rá alkalom, hogy hívtam őket, de 1 perc alatt itt voltak. A városi/bp-i rendőröket nem ismerem, itt vidéken tuti jó fejek ;)

2013. jan. 5. 05:08
 30/30 anonim válasza:
82%
Engem nem rég kirabolt egy "brazil" csoport. Elvettek tőlem este az utcán egy igen nagy összeget, száz ezres tétel. Nagyon kellemetlen volt, mert az egyik c...gó család nem rég költözött az utcába. Ők tudták, hogy mikor lesz nálam a lé, és egy másik csapatot rámküldtek. Igen kellemetlen volt, mert megfenyegettek, és tehetetlen voltam. A rendőrség nagyon segítőkész volt, és 24 órán belül megvoltak a tettesek. Igen jól, és komolyan végzik a dolgukat. Minden tiszteletem az ővék!
2013. jan. 7. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!